/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +70 -30
    Rica ediyorum, okumadan yorum yapmayın

    Türkleri, Türk yurdunda diğerleriyle eşit sayma cüretine girişen sosyal hukuk devlet anlayışını Türkler kabul etmemelidir.
    Politikacılar, kabul etmelidir. Politikacılar, bunun için vardır.

    Devlet, sosyal hukuk devletidir fakat ırkçılar baskı kurar ise sosyal hukuk devleti, görünürde sosyal hukuk devleti olarak kalır. Bunu Avrupalılar muazzam başarıyor. Avrupalılar, bilinçli insanlar. Avrupalıların içerisinde, sosyal hukuk devletini savunup aynı zamanda Türkçülük- Irkçılık(bizdeki olan) naraları atan(!) siyasi gruplar, kepazeler bulunmamakta. Orada politikacılar sosyal hukuk devleti naraları atarlar, bilerek yaparlar. Atatürk de yapıyordu içeriden ise iskan Kanunlarını devreye sokarak ırkçılığı ses getirmeden gerçekleştiriyordu. Sosyal hukuk devleti naraları göstermelik atılır, bir yılın her günü atılamaz! Yılda bir kez atılır. Narayı, politikacı atar kitleler atamaz. Politikacının attığı nara, politiktir. Kitlelerin attığı nara, kepazeliktir ve şüphesiz kansızlık belirtisidir. Türkiyede, Türkçü olduğunu söyleyip çoğunluğu Atatürkçülerden oluşan, küfür ideolojisiyle beyni ellerinden alınan sosyal hukuk devleti narası atan, akıldan yoksun kansızların sayısı hayliyle bol. Bu kişiler, ümmetçilerden ve komünistlerden daha tehlikelidir. Türkçülüğü içeriden zedeleyerek Truva atı görevi görürler ve Türkçülüğün yok edilmesine katkıda bulunurlar. Ümmetçiler ve komünistler Türkçülüğe düşmandır, açıkça ifade ederler. Oysa bu kişiler, ümmetçilere ve komünistlere tavizler vererek ve düşmanların beyin takımlarından akıl alanları dinleyerek, eyleme geçirerek bilgisizliğin ahmaklığıyla önce Türkçülüğün ırkçılık olmadığını söyler sonra da sosyal hukuk devleti anlayışına kol kanat gererler. Bu onların suçu mu? Hayır. Çoğunluğu hatta hepsi cahildir. Hepsini uyandırmak, cehaleti ezip geçenlerin görevidir. Türk olan ümmetçiler, komünistler ve Atatürkçüler kısacası kepazeler hayliyle Türk olmayanları şımartıyorlar. Türk olmayanlar, Türk'e kafa tutabilecek anlayışı, öz güveni kendilerinde buluyorlar. Dilini konuşamayan etnik, yüz binlerce kişiyi toplayarak hemen hemen ülkenin her şehrinde terör örgütü lehine eylem yapabilecek, devlete hakaret edebilecek, Türkiyeden toprak koparmak amacıyla kurulan örgüt liderlerinin posterlerini sokak duvarlarına asabilecek cesarete ulaşabildi geçtiğimiz yıllarda. Devlet, silah gücünü gösterdi cesaret sahipleri leşe çevrildi ancak leşe çevirilmeyenler de bulunmakta. Önlem alınmak zorunda... Bu önlem, etniğe baskı kurarak alınır. Dilini konuşamayan etnik mi zararlıdır? Terör örgütünün veya kendilerinin kabul ettikleri, destek verdikleri liderlerinin posterlerini sokak duvarlarına asabilen etnikler mi? Barıştan, kardeşlikten yana olduğunu söyleyenler, içerideki düşmana fırsat verenlerdir ki çoğu Türkçülüğe düşmandır. içerideki düşmanı, Türk'e ortak koşturmaktadırlar. ABD'de zenciler, beyazları ezer hale geldi. Aynı zenciler, Avrupada bunu yapabiliyor mu? Aynı Avrupalılar, yurtlarında buna izin veriyor mu? Zenciler, hadlerini bilerek yaşıyorlar. Başarıdan başarıya koşan Avrupalılar, Suriyelileri de bize postalıyorlar. Irkçılık, akıl işidir.
    Akıl sahibi, yüce Yahudiler! Yahudilerin ırkçılığı, Türklerin ezikliği ve Avrupalıların Türkleri ezişi... Engizisyon mahkemelerinde kelle koltukta gezinen Yahudiler, 20.yüzyılın ortasında fırınlara konulan Yahudiler ve 21.yüzyılın çeyreğinde Yahudi düşmanlığından beslenen Avrupalıların bütün nefretlerini Müslümanlara kusma zorunluluğunda bulunması. Yahudilere, dokunabilen var mı? Dokunamazlar. imam öldürebilirler, minaresiz camiye benzer gülünç yapıları harap edebilirler hahamlara ve altın kaplamalı sinagoglara dokunamazlar. Çekinirler, Yahudi ağabeylerinden… Başlarına gelecek, felaketi hesap ederler. Yahudiden korkan Avrupalı, Türklere şiddet gösterme eğiliminden korkamıyor. Türk, yurdundaki çingeneye boyun eğiyor. Kendi yurdunda, etniklerden baskı yiyen Türkler dünyanın her yerinde savunmasız ve çaresizler. Yahudi ırkçılık ile yükseliyor. Türkler, ırkına düşman kesiliyor. Sovyetlerin Türklere yaptığı işkenceler, sürgünler, soykırım girişimleri Yahudilere yapılsaydı, Yahudiler ayakta tuttukları Slav Çingeneleri yere fırlatır, orta Asya’da Büyük israil’i kurar ki Ortadoğu da nüfusları düşük diye bunca senaryoyu döndürüyorlar. Kurulan Büyük israil’in silah teknolojisini Ruslardan alınan paralarla karşılar, Hindistan’ı gasp etmeyi düşünürlerdi. Türkler? Türkler, şimdiden slav çingeneleri Rusların yanında olma aşkıyla tutuşmakta…
    ···
   tümünü göster