/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 176.
    +4
    9 yıllık bi beraberliğin ardından ekim ayında evleniyorum. Saçma sapan mevzulardan kavga ediyoruz bu aralar(nikah şahidi, davetiye oldu olmadı vs). Aynı taktan durumu yaşadın mı ?Yaşadıysan, evlendikten sonra ne düşündünüz bu gibko kavgalar hakkında?
    ···
    1. 1.
      +6
      Başlarda olabilir ama bir süre aynı evde kalınca birbirnizin nasıl düşündüğünü nasıl tipler olduğunuzu kavrıyacaksınız o senin sevmediğin şeyi bilecek ona göre davranacak sende onun karşılıklı saygıyla devam ediceksiniz yoksa büyük kavgalara getirebilir sonucunuz.
      ···
    2. 2.
      +13
      Lan amcık 9 yıldır beraberiz diyorum sana, zaten birbirimizi tanıyoruz fazlasıyla. Demek istediğim şu gibik kavgalara evlendikten sonra gülünüp geçiliyor mu ? Pgibolog Sinan ayakları yapma bana.
      ···
    3. 3.
      +1
      Kanka 9 sene diyosun. Kaç yaşında basladiniz ilişkiye ve nasil bu kadar uzun surdurebildiniz? Ipucu versene
      ···
    4. 4.
      +3
      16 yaşımdan beri beraberiz panpa. Tanıştıktan ve çıkmaya başladıktan 1 sene sonra, tam 1. senemizi kutladığımız gün farklı bir şehre taşındım. MSN görüntülü sohbetler, Turkcell Nar kampanyaları, uykusuz geceler, liseydi, üniversiteydi, işti güçtü derken bu zamana kadar geldik. Geçen sene temmuzda nişanlandık, bu ekimde evleniyoruz hayırlısıyla.
      ···
    5. 5.
      0
      Kanka üniversite ortamı nasil? Yakışıklı paralı ve zengin bir suru bin var orda. Sevgilim 2018de gidecek. Ben de bu sene astsubay myoya gidicem.
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa biz lisede de üniversitede de ayrı şehirlerdeydik. ikimizin de ne gözü başkasını gördü ne de teni değdi. Sevgi ve sadakate bağlı. Eğer gerçekten seviyorsanız birbirinizi, bu soruyu sorman bile hatadır. Bir gelecek düşünüyorsan ve bu kız buna değerse; sadece güvenmeyi dene.
        Çok da salma da sonra bana gelip ağlama amk güvendim aldattı beni diye
        ···
    6. 6.
      0
      Beni bırakıp o tip erkeğe gider mi
      ···
    7. 7.
      0
      Kardeşim ben sana diyeyim kız çok sadıksa gitmez.Ama büyük çoğunluk başkasını bulur ben 1 ay yazmadım kıza. kız 3 hafta sonra birini bulmuş.her seviyorum diyene kanma aşk acısı berbat birşey
      ···
    8. 8.
      0
      Kanka kız gerçekten sadık biri. Evli gibiyiz aq. Zaten ben sürekli mesaj atarım, o da bana atar. 1 ay mesaj atmamak bizde yok yani
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster