/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +386 -44
    sözlüğün genel olarak yaş ortalamasına yakın,15 yaşında vatansever bir çocuk dün PKK tarafından şehit edildi.kim bilir belki bu çocuğun da bir inci sözlük hesabı vardı,belki bu çocuk da akşam eve gelince aramıza katılıp ibretlik ayarlarını anlatırdı,belki bu çocuk da bizim yorumlarımızı okuyup sabahlara kadar kahkaha atardı...

    şimdi soruyorum,nerde devleti yıkmaya meyillenmiş bir tane PKK'lı terörist için duyar kasıp devlete katil diyen zütverenler?





    nerde iki dhkpcli terörist için,"direniş" adı altında ordan oraya eylem başlatıp devleti kötüleyenler?





    nerde Türkiye'nin türkmenler için gönderdiği 2 yardım tırına laf edip,can dündar okuyan,fakat ABD'nin bizim çocuklarımızı öldürmek için gönderdiği 1000 tırı ağızlarına bile almayan üstü kapalı teröristler?





    nerde ulan hendek operasyonlarında elalemin çocuğu için kendi ailesinden vazgeçip bunun uğrunda ölümü alan polislere "ak polisler,faşist polisler" diye hitap eden hümanist terör örgütü militanları?





    nerde ulan bu çocuğu öldüren PKK'nın siyasi uzantısının lider vekilinin "barış barış" diye ağlayan sözde mektubunu Türkiye'nin en meşhur gazetelerinden yayınlayan kalemli dansöz yalancılar?





    ve son olarak şunu bilin,her ne kadar içimizdeki teröristler sizi destekliyor olsa da,hesap vericeksiniz,imdadınıza içimizdeki teröristler bile yetişemeyecek,zütünüz sıkışında yaptığınız Atatürk,Alevi,muhalif provakasyonlarınız bile işe yaramayacak




    ···
   tümünü göster