/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1251.
    +7 -2
    Şimdi en çok ilginizi çeken konulardan birine geleceğim, bir kadının ciks hayatını yönetmeye dair bilgiler. Ama bundan önce 5 tane anahtar bilgiyi öğrenmemiz gerekiyor.
    Başlıyoruz.
    1- Kadınlar genetik olarak herhangi bir sosyal ortamdaki dominant(egemen) erkeği seçmeye ve onunla takılmaya yatkındır.
    Diyelim ki kızın bir çalışma grubu var. Burada da bir grup erkek, bir grup kız var. Kız bu grupta vakit geçirdikçe , doğal olarak ortamdaki en dominant erkeğe yönelecektir. Sonra, yine aynı kızın; arkadaşlarıyla her Cuma gecesi kafeye gittiğini düşünün. Bu seferde kafedeki dominant çocuğa yönelecektir. Not: Dominantlık anlayışı kızdan kıza değişebilir; ama adı üstünde, dominantlık.

    2- Kızların çoğu “kaşar” damgası yemekten çok korkar.
    Buda beraberinde büyük sosyal sonuçlar doğurur. Çoğu insan bu durumu bilir ama kadınların bu konuda ne kadar fazla hassas olduğunun farkında değildir. Küçücük detaylar bile kıza bu anlamı yükleyebilir. Onlar da arkadaşları tarafından böyle görülmekten, ortamlarda böyle anılmaktan, toplumdan ve özellikle sizin bu bakış açısına sahip olmanızdan çok çekinirler. Bu çoğu erkeğin gözden kaçırdığı bir detaydır.
    Dinleyin beyler kızların sizinle sevişmemelerinin en büyük nedeni budur. Bunun kızı kaşar gibi hissetmemesini sağlamalısınız. Kızın güvenini kazanmalısınız.
    ···
   tümünü göster