/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 301.
    +81 -5
    Sizlere devam edeceğimi söylemiştim. Bu yaptığımız işte güven anahtardır. Bana güvenin, ben de sizlere güveneyim…

    Aramızda bir problem olmadığını düşünerek, devam ediyorum.
    Anlattığım tekniklerin çalıntı olduğunu iddaa edenler var. Bu teknikler, kendi tecrübelerim, okuduğum kitaplar, izlediğim filmler, düşüncelerim, hayalgücüm ve hepsinin bir bütünüdür. Mutlaka bir şeylerden etkilenmişimdir ama ‘’çalıntı’’ damgası yanlış bir etiket. Bu iddialarla gelenlerin öne sürdüğü her şey yavaş yavaş yıkılacak zaten. Sadece konsantre olun ve okuyun.

    Her neyse, kızların zamana bakış açısı dedik.
    Genellikle kızlar daha uzun süreli ilişkiler ararlar. Hele türkiyede, bizim toplumumuzda bu olay almış başını gidiyor. Ben işin özünde erkeğin çok eşli, kızların tek eşli olduğuna inanıyorum. Neden dünyada kadın nüfusu daha fazla? Burada çok durmak istemiyorum daha sonra üstünde durabiliriz.

    Kızlar en nihayetinde; uzun sürede kendilerine en iyi erkeği ararlar. Bazen 3-4 kişiyle aynı anda çıkarlar, “mükemmel”i bulamasalar da nispeten iyiye yönelirler. Ya da tek erkekle çıkıp, onu kafalarındaki “mükemmel erkek” rolüne oturtmaya çalışırlar, olmuyorsa değiştirme yoluna giderler. 3-4 erkekle çıkan kız modeli bunu yapmaz ama, değişim istemez, direk daha iyi “iyi” arar. Bakın burada önemli bir nokta var. O erkekler havuzundan “daha iyi” yi seçerler.
    ···
    1. 1.
      0
      Devam qumqi
      ···
    2. 2.
      +1
      Kesinlikle çalıntı değil,ama örnekler vs. tcma "bunu çok sık yapmam" başlığıyla aynı, çünkü doğrular değişmez ve tektir, güzel başlık
      ···
      1. 1.
        -1
        Gerçekler değişmez, doğrular değil
        ···
      2. 2.
        0
        Yea, düzeltme için saolasın
        ···
    3. 3.
      0
      Lan METiNLER ÇALINTI AQ

      Play Türk adlı YouTube kanalından özenti.

      O da gbosadam dan kopyalamıştı
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster