/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +6 -2
    Atatürk savaş alanına metrelerce uzaklıktan orduyu kumanda etmiş hatta bunu Mareşal rütbesini aldıktan sonra (yani Sakarya Muharebesi sonrası) dahi devam ettirerek orduya güven vermiş, hiçbir kumandanın yada ülkenin kumandanını görevlendirip göze alamayacağı riskleri en tepede bulunan adam olarak yerine getirmiş.

    Lakin sayın layik bu bir "halkı meydanlara davet etmek" değil. Kendisi saklanıp başkalarına "o gece seni göremedik mübarek?" diye sataşmak, satılmış kanalları ile masalları meşrulaştırmak, yoktan hikayeler yaratmak, bir zamanlar bize karşı savunduğu yol arkadaşına tak atmak hiç değil. 24 saat bile sürmeyen dehşet "geceyi" (gün değil sadece gece) 1.dünya savaşıyla bir tutmak akla sığmaz.

    Yalnızca bir cephede yaklaşık çeyrek milyon şehit, gazi,kayıp verilen kan deryaları, -30 derecede rus yapımı bir silah alman yapımı füze ve amerikan bombalarıyla daha 20 yaşında kahpece şehit edilen fidanlar ile eniştesinden dayak yemiş yada hengamede dişini kırmış ve gazi ilan edilip maaş bağlanmış harika kişileri ancak ayyaş bir kamalistin gafleti bir tutabilir.

    Kefeniyle yola çıkan dava adamlarının silahsız erleri kemerle dövmesi, elinde bulunan onlarca milletin ekipmanını kendisine doğrultan teröristi geberten askerin yaptığından daha mühim bir iştir.

    SIRADAN(!) -burada artık ünlem koymam gerekiyor- şehitlerin çocuklarının üniversitede %50 burs alması 15 TEMMUZ ŞEHITLERiNiN ise %75/100 burs alması gayet doğaldır. Sonuçta biri bayrak ve vatan uğruna onlarca milletin mermisine göğsünü siper etmiş, diğeri ise alçak terör örgütü fetöye karşı efendimizin alman şansölyesi ümmet aşığı merkeli ağırladığı altın koltuğu zırhlı mercedesi ve reis aşığı trumpın tercüman aracılığıyla efendimiz ile görüştüğü FAROE ADALARINI BiLE KISKANDIRAN ÇATLATAN KUDURTAN AK sarayını kurtarmıştır elhamdülillah.

    Atatürk sadece savaşmış işte hemen altımızda da var savaş FARKETTiĞiNiZ ÜZERE yani her yerde savaş olabilir. Daha birkaç ay evvel ülkemizde mahkeme dahi kurmasına göz yumulmuş pkk ile -aynı yolları gözlenen hoca bey gibi arası açılan- efendimiz ortadoğunun beyaz mercedesli prensi savaş vermişti zaten yani artık modası geçti. Demem o ki abartmayın layik kamalistler!

    Maalesef Mareşal Mustafa Kemal Paşam yeteri kadar cesur ve millet aşığı değilsin bu sebeple maaşı öğretmen maaşı seviyesindeki milletvekillerini de al git. Sana oyum 17/25.
    ···
   tümünü göster