/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +18
    Panpa helal et ben anladim digerleri de anlasin diye yaziyorum ozellikle sonuncuyu biraz zor anlarsiniz.

    Burada olay su herkesin eline verilen sey kandirdiklari seyler sonunda da tecavuz ediyolar.

    Ilki adamin patronu huysuz bi kadin dusun calisaniyla zorla iliskiye giriyor ya da adam jigolo para karsiligi ciks sirasinda (bunda aglayacak bisi yok kendi secti meslegi sonucta) buyuk ihtimalle adamin agzina sicacak seyler yaptiriyor kucuk dusurecek ezik hissedirecek domine edecek sekilde. (ne guzel iste diyen milli degildir hayatinda ciks yapmamisir)

    Ikincisinde adam kadini askiyla kandirip eve kapatiyor dovuyor agzina siciyor kadin hala kocam sonucta brni seviyo ondan dovuyor diyor bu turkiyede cok var gencler bilmez

    3.su basit zaten sekerle kizi kandiriyor 70 yasinda bunak gibiyor kizi tecavuz ediyor irzina geciyor birine anlatirsan cok kotu olur diye gene tehtid ediyor.

    Sonuncusu en bombası brezilyada bi kac sene kalmistim orada ogrendim paso bunun skandali oluyodu ulkede. Papazlar yeminli normalde hic bir sekilde ciks yapmıyorlar. Hayatlarinin sonuna kadar. Sap filan iciyolar duzenli gibleri kalkmasin diye.bu yuzden bu insanlar asiri guvenilir aileler papazlarin yanina cocuklarini veriyor. Papazin yanina erkek cocugu rahibenin yanina kiz cocugu verilir. Kres gibi dini okulda egitim gorur. Bazi huur cocugu papazlar da bundan faydalanarak cocullara tecavuz eder bunun din tabri icin gerekli oldugunu filan soyleyip cocuklari kandirir. Ben bu haberi brezilyada defalarca gordum.

    Bilgi dolu bi entry oldu

    Am got meme
    ···
    1. 1.
      +1
      Tanım yapma oç diyenler gelmeden rez ve şuku
      ···
    2. 2.
      0
      Okudum eyvallah
      ···
    3. 3.
      0
      Rez açıklama
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster