/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +26
    Bu adamın geçmişle ilgili bilgi verdiğide bütün mahalleli tarafından doğrulanıyordu bende geçmişime dair bilgi almak istedim. Aslında pek inanmazdım ama yaşam şartlarım ve başıma o zamana kadar gelen büyü olaylarından sonra içimden bakayım ne sallıycak desemde ondan geçmişimle ilgili bişeyler söylemesini istedim.

    Oda içimden dediğimi anlar gibi tebessüm ederek geçmişinle ilgili kimsenin bilmediği bi olayını anlatıyorum sana dedi.

    Hikayeyi dinlerken tüylerim diken diken oldu."Sen dört yaşlarındaydın.. Baban ikinci askerliğine gitmişti. Soğuk fırtınalı bir geceydi.Çok kar yağmıştı. Sana lazımlığa (eskiden küçük çocukları üzerine oturtarak çişlerini yaptırdıkları çömlekten yapılma bir kap, oturak ta derlerdi, kenarında bir de sapı bulunurdu.)Annen küçük tuvaletini yaptırdı ve pencereden aşağıya döktü, eviniz çok eskiydi baban olmadığı için korkuyordun. Ertesi günler evde garip olaylar olmaya başladı, geceleri sesler duyuyordun. dışarıda salonda insanlar yüksek sesle konuşuyor kavga ediyorlardı. Kapılar çarpılıyor çamlara vuruyorlardı. Çıkıp baktığımda kimseyi göremiyordun.

    Sık sık bayılmaya başlamıştın, aşrı sevinince ve heyecanlanınca bayılıyordum. Sende de değişiklikler olmaya başlamıştı, aşırı yaramaz her şeyi kırıp döken, köpeklerle kedilerle böceklerle akreplerle şıçanlarla yılanlarla uğraşan, onları yakalayıp öldüren fareleri kuyruğundan tutup kedilere atan bir çocuk olmuştun. Annen seni xxxxx mahallesindeki Arap Hafız diye tanınan biri vardı ona zütürdü. Doğrumu bunlar dedi. Bende korkudan tir tir titreyerek başımı öne doğru eğip onayladım ve anlatmaya devam etmesini söyledim.
    ···
   tümünü göster