/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +107 -13
    Selamun Aleyküm arkadaşlar.

    öncelikle belirtmek isterim ki bu yazacağım hikaye %100 yaşanmış olup hiç bir kurgu yoktur. benle özelden konuşan panpalarım beni bilir. aklı başında işi gücü olan eğitimli biriyim.

    aramızda bazı arkadaşlar vardır. paranormal olaylara ve hikayelere inanmayan. CSB diyecekler lütfen seriyi takip etmesinler. her part'ta bir olay anlatmayı planlıyorum. takipte kalın. rezlerinizi alın pcdeyim çok hızlı bi şekilde partlar gelecek. Olaylar tamamen yaşamış olan kişilerin ağzından tarafımda anlatılacaktır. iyi okumalar...

    PART 1- BAŞLIYORUZ REZ VE ŞUKUNUZU EKgib ETMEYiN.

    Hayatım boyunca ben ve ailem birden fazla paranormal olaya şahit olduk. bu seride bunları sizlerle paylaşacağım. bu paranormal olayların başlangıcı teyzemin oğlu mehmet'in görücü usulü evlenmesiyle başladı. 90ların başındaydık. teyzemler gurbetçiydi. fransada yaşıyorlardı. tek oğullarının evlenme yaşı gelince memlekete tokat'a gelip sağa sola sorarak uygun bir kız olarak Esma'yı buldular. izinleri fazla olmadığı için hemen düğün dernek kuruldu. köy usulü yapılan düğünden sonra 1 ay içinde çift fransadaki evlerine taşındılar.
    aradan geçen zaman içerisinde şiddetli geçimsizlik ve anlam veremedikleri garip olaylar yaşanmaya başlamış. evden gelen esrarengiz tıkırtılar, evin içinde yılan görmeler, eşyaların yerinin değişmesi ve düşmesi, kendi kendine yanıp sönen ışıklar gibi küçük ama korkutucu olaylar. bunların en ilginci ve ürkütücü olanını esma'nın ağzından dinliyoruz;
    "Mehmet evde değildi. gece mesaisine kalmıştı. evde yanlızdım. biraz televizyona baktım. saat 12yi geçiyordu. tuvalete gidip yatacaktım. evimin düz bir satıh üzerinde tek kaltı müstakil bahçeli bir evdi. düz satıh diyorum çünkü evin bir köşesinden bakınca evin odalarını görebiliyordun.

    Edit: Hikaye kesinlikle yarım kalmayacaktır arkadaşlar.
    Edit2: Çugulayan paranormal olaylara ve hikayelere inanmayıp csb diyen seriyi takip etmeden giden panpamız.

    Final Edit: Panpalarım hikaye bitmiştir okuyan okumuyan herkese teşekkürlerimi iletiyorum yarın tekrar bi hikaye ile karşınızda olacağım takip edin. Oda yaşanmış bir hikaye olacak. Bu olayın gerçekliğini ise daha o hikayeyi paylaşmadan Kanıtlarıyla Burada size sunup sonra o hikayeye başlayacağım. Allah'a Emanetsiniz. Biliyorum uyutmadım hakkınızı helal edin... (bkz: TheCarry)

    Önemli Edit: Panpalarım bu aralar bildiğiniz üzere capsla trende uçuyor yazarlarımız. Hikaye yazan panpalarımızın altına okumadım tarzı şeyler yazmayın gerçekten çok kırıcı oluyor onlarada destek verin sözlük ruhunu kaybetmesin unutmayın yıllardır hikaye yazan nice yazarlar var bu sözlükte belki sizin bi anlık lafınız onları kırıp sözlüğü bırakmasına neden oluyor.

    Yeni hikaye Editi: (bkz: bu bir aşk hikayesi değildir 2007) Hikaye başlamıştır rezlerinizi alın desteğinizi esirgemeyin partlar geliyor.
    ···
   tümünü göster