/i/Tespit

  1. 126.
    +4
    Light Selami, ışık hızına ulaşarak paralel evrene geçti kardeşim.

    Şu an istanbulun farklı bir versiyonunda hüsnü adında 23134214 çocuklu bir polis memuru (amir oldu sanırım haber alamadım son zamanlarda).

    Ancak hatırlarsanız geçen bölümde orçun annesine kızıp selaminin yanına kaçmıştı. Evren 1 deki selami kopya selami gibi düşün ama orçunla kan bağı olduğu için bunu evren 2 deki selami de hisseti.Ve prime evrende bir kırılma noktası yaşandı.

    iki dünya bu gidişle birleşecek. Zaten Haluğun evreninde (evren 1) bazı bozulmalar olduğunu görebilirsiniz. Havuca hiçbir şekilde ulaşamamaları, kayıp almancı dünürler, meltemin babası kemalin ölen karısı sanki hiç olmamış gibi davranması.Şükrünün yaşlanmaması. Seyyar tayyarın ani kayboluşu. Genetik olarak kel olan selçuk beyin saç ektirebilmesi vs...

    Ama dikkatimi çeken şu, haluk asla değişmemiş. Bence olan biten her şeyin farkında. Darth Vader gibi düşünebiliriz haluğu. Bence bu iki evreni bir şekilde birleştirmeye,ya da kırılma noktasından prime evrene ulaşıp bütün evrenlerin hakimi olmaya çalışıyor.

    Çaycı hüseyin ise haluğun sith lordlarından biri, ikilinin ilişkilerini çok dikkatli incelediğinizde bunu görebilirsiniz, eski bölümlerde lahmacun sevmeyen hüseyin şu an haluk gibi lahmacun yiyor ve insanlara taş fırın erkeği lahmacun yeme modelini öğretiyor.Bu da haluğun beyin yıkama projesinin ilk ayağının başarılı olduğu yönünde.

    Zero erkek tunaya gelecek olursak;Pasif görünüşüne rağmen bence haluğun gizli emellerinin farkında ve bunu durdurmaya çalışıyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde önemli roller oynayacak.

    Gönül önemli bir karakter değil. Dominant davranışının sebebi otorite arayışı, güçlü bir erkeğe ihtiyacı var. içten içe haluğa yanıyor (hatta belki daha farklı fantezileri de vardır... *) ama belli etmiyor. Haluğun gerçek kimliği öğrenilince haluğa karşı verilecek savaşta önemli bir rol oynayacak panpamız demişti dersiniz.

    Bir de dizinin adı neden çocuklar duymasın hiç düşündünüz mü?Çocukların neyi duymaması lazım? Kavgaları mı? Lütfen ama...

    Bu isim sembol aslında. Haluğun stratejik dehasını açık eden unsurlardan biri. Uyanın artık inci sözlük ahalisi. Dönen oyunun farkına varın!

    Light Selami bu dümenlere ayıktığı için oğlunu 2.evrene aktarmaya çalışıyor. ilerleyen bölümlerde orçun aniden kaybolabilir hazırlıklı olun.

    Zero Tuna da bir ayrıntı daha var. Code Geass izlemiş panpalarımız Zero nun tek dünya devleti britanyaya isyan eden bir gencin (teröristin) lakabı olduğunu da az önce hatırladılar.

    Parçalar yerine oturuyor değil mi?

    Yalnız tek anlamadığım kişi Engin... Sadece herkes biraraya toplanadığında ortalığa çıkıyor. Söyleyin bana dizide Engin karakterini kaç defa gördünüz? Hatta onu geç Vatan Şaşmazı kaç defa gördünüz çocuklar duymasın dizisi hariç?

    Enginin kim olduğu belli beyler... Kafanızı çalıştırın. Zaten engine ulaşırsanız diziyi izlemenize gerek yok olayı anlayacaksınız...

    Fısfıs ismailin amk yalnız o hiçkimse değil (oyuncuya lafım yok karakterde iş yok)

    Uzun oldu ama bu önemli bir durum arkadaşlar. Arka Sokaklar evrenini (evren 2) derinden etkileyecek bir mevzu bu.

    Olay sandığınızdan daha karanlık yani...
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Sana helal olsun bayıldım
      ···
   tümünü göster