/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +9 -9
    Arkadaşlar, iş yerimin orada olması sebebi ile 15 gün orada kaldım ve oradaki her şeye bire bir tanık oldum.
    Oraya gelen birçok insanla sohbet ettik.
    Ben ömrüm boyunca bir daha asla tanık olamayacağım bir dayanışma örneği gördüm orada. Hani tak zütürüyordu diyorlar ya, sabahın ilk saatlerinde gencin biri çıkıyor temizlik zamanı diye bağırıyor ve 10 dk sonra bütün çöpler poşetlenmiş olarak çöp kamyonunun alabileceği yere toplanıyordu. Yemek saati dendiğinde abartmıyorum evlerinden yemek yapıp getiren teyzelerin yemek dağıttığına tanık oldum. Hani alkol ve fuhuş vardı diyorlar ya, evet alkol kullanan vardı ama kavga çıkartan grupları Çarşı taraftarı şutladı. işin özetine gelirsek kim tarafından ne amaçlı başlatıldı bilinmez ama o bir kesimin özellikle iktidar partisine oy vermeyen %50 insanın haklı isyanıydı. Yaktılar yıktılar diyenler polislerin havadan helikoptarle biber gazı attıklarını neden söylemiyorlar?
    Sadece kafasına biber gazı geldi diye kaç insan yaralandı?

    Şimdi bu olayı kalkmış fetö yaptı diyorlar ne fetösü allah aşkına balkonda tence tava çalarak protestoya katılan 90 yaşındakı başörtülü ninem mi fetöcü?

    Türkiyenin her yerinde ayaklanıp sadece dikdatörlüğe hayır diye bağırmak mı fetöcülük.

    Gezi parkı direnişi bir fetö propogandası değil ülkemizde dönen her türlü haksızlığa karşı yapılmış bir baş kaldırmadır.
    ···
    1. 1.
      -1
      Sen buyuk ihtimal chplisin chp iktidarda olsa boyle bir eylem yapilsa yine ayni sekilde demokratik eylem diye destekliycekmiydin
      ···
    2. 2.
      0
      Arkadaşım, ben Mhp kökenli bir aileden geliyorum ve hiç bir parti tutmuyorum, bunuda gizleme gereği duymuyorum. Memleketim için en hayırlısı ne ise onu istiyorum. Etrafımdaki sahtekar milliyetçi insanlardan daha milliyetci ve daha cumhuriyetçi olduğumu düşünüyorum. Çünkü bu memlekette okadar 2 yüzlü insan varki adam vergi kaçırır askere gitmez her gün bedelli bedelli diye yakınır lafa gelince biz milliyetçiyiz safsataları. iktidar da Chp de Mhp de Akp de olsa eğer onları başa getiren insanların huzurunu refahını sağlayamıyorsa insanların tepkisi ile er yada geç karşılaşacaktır.
      ···
   tümünü göster