/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +46 -1
    biz bunla başladı içmeye ama benim rakıya acayip zaafım vardır. iki bardak içeyim uçarım sabaha kadar susmam amk. bu da biliyor ya bin benden laf alacak. içtik falan bu başladı soruları sormaya nasıl gidiyor merveyle iyi misiniz pgibolojisi nasıl falan bunları cevaplıyorum bu asıl meseleye gelmeye başladı ben de hafifden gidiğim ama içmeyi kestim ufak ufak kavundan falan yiyorum.
    -Erkeksin bende erkeğim neler hissettiğini bliyorum kardeşimle beraberken ihtiyacını nasıl gideriyorsun onunla mı yoksa onu aldatarak mı?

    tarzı bi kaç laf etti lavuk. Ben senin kardeşini düdüklüyorum desem en iyi vuracak en kötü evlendirecek o manyakla beni. Bende alkolün verdiği etkiyle konuşmaya başladım.
    + Bu güne kadar belki de senin göremediğin kızlarla yattım kalktım iş ortamım sebebiyle ama hepsindei çıkardığım bi sonuç vardır. Tek gecelik bir ilişki aldatmaya girmez. Evlenene kadar benim için bu böyledir. Kız kardeşinle cinsel ihtiyaçlarımı giderip onun gelecegini mahvetmektense geleceği mahvolmuş diper kızlarla yatmayı tercih ederim
    bu ve buna benzer kelimelerle bu lavupu kafaya aldım beyler. seninle çok güzel şeyler yapacağız kadim dostum demez mi amk. Dedim bu iyice yeşilçam rakı klasiğine bağladı amk
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Okuyan var ayol xde yaz
      ···
   tümünü göster