/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +6
    Hatta filmde oynamasını bile istemiyorlar. Tabi bu işin en basit kısmı birde daha önce yönetmenliği bırakın film konusunda hiçbir tecrübesi olmayan bir adam hem yönetmen hemde başrol olucam diyor.

    Onlarca yapım şirketi ile görüşüyor ve bir kısmı yönetmenlik kısmında biraz yardımcı oluruz ama başrol farklı birine ait olur diyor. O adam bunların hepsine gülerek karşılık veriyor. Kendisine servet ödeyen yapım şirketlerini geri çeviriyor.

    Sonunda çok ucuz bir fiyata filmi istediği gibi çekmesine izin veren bir yapım şirketi ile anlaşıyor. Daha küçük bir firma olmasına rağmen yapımcı şans veriyor. Sebebi basit yapım şirketinin sahibine şirketi kurucağını söylediğinde herkes gülerken oda pes etmeyip aynı şekilde yoluna devam edip şirketini kuruyor.

    Rocky ile hayatlarının benzemesi nedeniyle risk ne olursa olsun göze alıyor o adam. Ve ortaya sylvester Stones gibi unutulmayacak bir isim çıktı.

    Şuan o yapım şirketi hollywoodun en büyük şirketlerinden birisi Rocky rambo gibi ünlü serileri onlar çekti. Tabi unutulmaz cehennem meleklerini de hesaba katarsınız artık.

    Hayat korkaklara göre değil yada pes edenlere göre. Olay sadece istemek ve inanmak. Sadece bu
    ···
   tümünü göster