/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +210 -52
    Pipizm Temel ilkeleri
    1- Nikahta ayağımıza bastırmıyoruz beyler. Baktınız basmaya çalışıyor önce biz basıyoruz. Stoper gibi basın. Tarak kemiğini falan kırın.
    2- Lügatımızdan 'Önce bayanlar' gibisinden onları önemli kılan cümleleri çıkartıyoruz. Hayır efendim önce Erkekler.
    3- Bi cafeye mi gittiniz. Hesabı direkt dişiye kitliyoruz. Parası yoksa çıkmıcak kardeşim dışarı. Biz para mı basıyoruz.
    4- Regl olmuyor olabiliriz ama ayda 3-5 gün kendimize özel hassas günlerimiz olmalı. Bizi yatağımızda yalnız bırakın pislikler.
    5- Toplu taşımalar da (Hamile bayanlar harici) hiç bir kadına yer vermiyoruz. Çok oturmak istiyorlarsa kucağımıza otursunlar.
    6- Biz de femen gibi eylemler yapacağız. dal taşak çıkacağız sokaklara.
    7- Çıkma teklifi evlenme teklifi edip yüzük almıyoruz madem eşitiz onlar alsın
    8- Kavanoz kapağı açma, ağır bir cismi kaldırma gibi, erkeğe yıkılan sorumlulukların hiçbirini yerine getirmiyoruz. Sonuçta onların savunduğu görüşe göre bize ihtiyaçları yok. Onlar aciz değil.
    9- Onlardan kesinlikle meme capsi istemiyoruz. Çok istiyorsanız siz onlara çükünüzü çekip yollayın.
    10- Diyelim ki evleniceksiniz, düğün masraflarını kız tarafına iteliyoruz beyler.
    11- Evet o bardağın yeri orası, evet oda da sigara içtim, evet efendim halıya ayakkabıyla bastım. Kimseye "düzenlilik" borçlu değiliz.
    12- Biz peluş oyuncak değiliz. Yanağımızı sıkamazsınız, sakalımızı çekiştiremezsin, omzumuzu ısıramazsınız.
    13- Ayağınızı popomuzun altında ısıtamaz, göbeğimize yatamazsınız. Bu apaçık erkeği metalaştırmaktır. Biz ısıtıcı ya da yastık değiliz.
    14- Erkekler cinsel obje değildir. Bizlere pipimizin kaç cm olduğunu soramazsınız. Bu sizi hiç ilgilendirmez.
    15- En önemlisi beyler, herşeyden önce kızların zütünü kaldırmaya son veriyoruz. Bakın bizim onlara ihtiyaç duyduğumuz gibi onlarda bize muhtaç. Bunun farkına varıp ona göre hareket edin.

    Edit: Sözlüğün tak olduğunu bu başlığın trend olmasından anlıyoruz panpalarim. Birebir kopyala yapıştır yaptım ve sabahın köründe öylesine attım. Şimdi girdim ve trend, saçmalığa bak sirkan amina bal döküyim
    ···
   tümünü göster