/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 101.
    0
    Beyler gönül isterdi ki güzel bitsin. Bugün o entrylerin üstünden 2 sene geçecek neredeyse, benim durumlarım hala aynı liseyi bitirdim mezun oldum muğla benim için trajediyle sonlandı. Kız fake çıktı beyler, bu entrylerden hemen sonra ben antalyaya oradan da ortacaya gittim. Hastaneye gittim yok dediler, gezdim dolaştım adrese gittim bulamadım yok dediler muhtara sordum yok dediler. Okul bastım ortacada yunus emre lisesini tartışma çıktı, ortaca anadolu lisesine gittim yok dediler.
    O gün saat 4 ten akşam 7 ye kadar yürüdüm beyler ayaklarım su toplamıştı biraz içtim falan otogara gelip çorbacıda sızmışım bilet alıp önce antalyaya sonra da mersine geçtim evime.
    Araştırdım beyler o günden beri bana çok yalanlar söylemiş, tertemiz saf biri sanıyordum meğerse görmek istediğim kişi oluyormuş bunca zamandır. 15 şubat 2016 da kayboldu ortalıktan bir daha haber alamamıştım ta ki mayısa kadar. Evini buldum beyler, adresini ve ailesini de, istanbulda oturuyorlarmış, önlerine kadar gittim aramızda sadece 60 70 metre vardı. Yine yüzünü göremedim yine sesini duyamadım. Babasıyla tartıştık telefonda ne varsa söyledim yine gelmediler.
    Anlayacağınız 2 senelik hikayede mutlu bitmedi o yazıları yazarken, eski entrylerim duruyor geride çok temiz duygularla yazmıştım. Benim sorunlarım var beyler bunlarda bitecek türden değiller. isterdim ki buraya ne hissediyorsam onu yazayım ama bu kadar aptal olduğum için kendime kızıyorum, hala bırakamadığım için de.
    Allahından bulsun demeyeceğim çünkü benden bulacak, tekrar gideceğim beyler bir sene sonra karşısına çıkacağım onun. Benden ne zütürdüyse hesap sormak için.
    ···
   tümünü göster