/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1 -1
    allah kültürel bir değer olduğu ve ona sövmek insanları kin ve düşmanlığa sevk ettiği için. eleştirebilirsin, varlığını reddedebilirsin ama bir zahmet sövmeyiver.
    ···
    1. 1.
      +1 -3
      Ateizme sovmek insanlari kin ve dusmanliga goturmuyor cunku ateistler comarlar gibi saldirgan degil, aman bosver deyip gidebiliyorlar demi? Ama islama sovunce muslumanlar sanki evini yikmissin gibi saldiriyorlar amina koyayim.

      Fark bu belki de
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        harbiden anlamıyorsun değil mi? mala anlatırmış gibi yazıyorum o zaman.

        allah, insanlığın belirli bir kesminin ciddi ciddi yaratıcısı olduğuna inandığı kutsal bir varlıktır. küfür edersin ve insanların samimi bir şekilde sevdiği ve varlığına inandığı bir yaratıcıya küfür etmiş olursun. isa'ya veya odin'e küfür etmekten bir farkı yoktur yaptığın şeyin.

        ateizm, felsefi bir düşünce akımıdır. deizm veya agnostisizm gibi. bu akıma küfür etmen ile evrime küfür etmen arasında bir fark yoktur. küfrün bir hedefi yoktur.

        he dersin ki ateistlerin dıbına koyayım, anayasal suçtur, hedefi vardır. ülkemiz hukuk devleti olmadığı için bir yaptırımı yoktur gibi gözükebilir ama yarın öbürgün amerika'da veya almanya'da bir papaz çıkıp ateistlerin 7 ceddini gibeyim derse o adamın zütünden kan alırlar. kan.

        ateizmin kutsal ve sorgulanamaz ve küfür edilemez bir şey olduğunu düşünüyorsan da ben senin ta dıbına koyayım. senin ve senin gibiler yüzünden koskoca felsefi akım, havalı durmaya çalışan beyinsiz ergenlerin dillerinde sakız oluyor. huur çocukları.
        ···
      2. 2.
        +1
        Ne diyem hakli amk
        ···
   tümünü göster