/i/Devlet

  1. 1.
    -4
    Malum gece tankları alkışlayıp, darbe akamete uğrayınca oyum diyen korkak vatansız ipnelere.

    -Askerler linç edilmedi kemerle dövüldüler onların tamamı kuleliden boğaziçine getirilen katıksız fetöcü yavşaklardı. Sabaha kadar ateş ettiler hepsi namertçe ve şerefsizce, bir sürü insan şehit oldu gazi oldu tank halka ateş etti. Ve buna şahit olan halk tabi olarak öfkesini kustu, o namert asker ndıbını haketmeyen caniler daha fazlasını hak ediyordu. Ayrıca darbe olduğunu anlayıp da bu işten geri dönenlere yemek ısmarladı bu cefakar halk.

    - Hayır çok akıllıymış gibi bir de daha önceden niye öğrenememiş diyen var. Sen olmuş darbeye tiyatro diyorsun salak, yarın 4 saat sonra darbe olacak deşifre ettik dese mi inanacaksın yemin ederim beyin yoksulusun. Ve hareket halindeki ordu durdurulamaz diyen hain bak sana hain diyorum. Birincisi bu harekat emir komuta zincirinde değildi. ikincisi darbelerde tanklar sokaklara gözdağı vermek için yollanır ama bu tanklar halkı eziyordu ne bekliyosun aq normandiya çıkartması mı, sanki darbe uzmanı katıksız korkak.

    - Askerlerin tamamı halka doğrudan sıkamaz çünkü elbette ki onlar halkı karşısına almak istemez. Karşılarında bu kalkışmaya bu hukuksuz harekete bu kanunsuz emirlere isyan eden bir halk buldular ve şerefsizleri de f 16 dan bomba bıraktı. Kobralar ateş açtı, tanklar insanların üzerinden geçti atışlar yaptı. Hk G3 lerle ölüm yağdırdılar. Gerizekalı meclisin bombalanması c4 tü diyor sanki babası stratforun kurucusu aq .

    Nitekim halk o gece muhteşem bir refleks verdi. Bütün tarihleri boyunca Türkiye'nin sol seküler -kampının 15 temmuzun yanına yaklaşabilecek tek bir kahramanlıkları olmamıştır. Birbiriyle alakası olmayan insanlar sanki tek merkezden koordine edilmişçesine ülke tarihinin en organize eylemine imza attı. Bizim kimseden övgü, takdir beklediğimiz yok. Müslümanların hikayelerini yine müslümanlar anlatır. Sizin zaten ağzınıza yakışmaz. O gün boğaziçinde halkın karşıladığı, bu fotoğraftaki çocuğu gazi bırakan gerçek g3 mermisidir gerçek mermi. Sizin profesyonel ajans işlerinize benzemez bu pozlar gerçektir gerçek. Kafirler Resulullah'ın su kadar ayan mucizesini inkar ettiler, sen kahramanlığı, mertliği görmezden gelsen nedir yani, hakikat değişir mi ?
    ···
   tümünü göster