/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +85 -56
    reserveleri alın, şayet 21.07.2017 tarihine kadar Vatan haini darbeci fetö yatalak hasta olmassa; tüm sözlük şahidim olsun ki kıçıma oklava sokup capsini atıcam.

    öncelikle sizlere referans olmasını istediğim sözlük efsanesi haline gelmiş havas ilmi başlığım;

    (bkz: bu başlığa girenlerin hayatı değişicek)

    yıllar önce ettiğim yeminimi; islam dünyasına öncülük eden, Vatanına bayrağına, sahip çıkmanın onuru tüm dünyaya göstermiş Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarına Abd tarafından teslim edilmeyen o hain şerefsize gereken cezayı sabun büyüsü ile vericem beyler.




    1.5 asırlık havas , karadavut ve yıldızname eserlerimden, büyü ile ilgili geçerli tüm bölümleri birleştirip çalışmalarıma başladım. ardından...







    el yapımı özel neme bağlı eriyen, misk ile kurutulmuş sabunumu, üç yüz otuzüç kez fatiha okunarak sabuna yerleştirilmiş 21 adet iğnem, domuz yağı ile yakılıp dumanı hapsedilmiş vefki şerif, perşembeden cumaya kadar güneş altında bekletilerek kurutulmuş biber tanelerini hazırladım.







    tüm bu eylemlerin ardından, Fetö takma isimli vatan hainine ebced hesabı yaparak, ashıp olduğum ilmin yardımıyla metafiziksl canlıları kendisine musallat ettim.


    ···
   tümünü göster