/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 201.
    +3
    Hatay da çoğunluk alevi değil kardeşim senin gibiler yüzünden tüm Türkiye hatayı alevi zannediyor sadece belli ilçe ve Semtleri alevi
    ···
    1. 1.
      +1
      Kardeşim Antakya merkez 700 bin nüfuslu %90 alevi hatayin nüfusu 1.6 m
      ···
    2. 2.
      -2
      Kardasim bu muallakler anlamaz Hatay in anasını gibtiler zaten inci yede dadanmis dıbına kodugumun mum söndücüleri
      ···
      1. 1.
        0
        Klavyeden delikanlılık yapma git araştır millete tak atacağına muallak senin sülalendir
        ···
    3. 3.
      +3
      Saçma saçma konuşma ya antakya merkez de oturuyorum doğdum büyüdüm her yerini herşeyini bilirim 15 tane ilceden sadece 2 tane ilçe var alevi çoğunluğu olan yerlerden biri yeni ayrıldı merkezden . Yanlış yönlendirme demeyeceğim bilerek yapıyorsunuz çünkü bunu ayrımcılık olarak algılama kardeşim gibi sevdiğim çok insan var ama reklam yapıyorsunuz bari burda yapmayın verdiğin oranda hatay geleli Alevilerin oranı en fazla %30 dur ama reklam yapmayı çok seviyorsunuz herkes hatay arap alevi sanıyor. Yapmayın.
      ···
    4. 4.
      0
      %30 be amk şaka mısın sen Hatayın yarısından fazlası arap alevisi çeşitli yalan söylemlerle bu rakamı düşürmenin sana ne gibi bi faydası var
      ···
    5. 5.
      0
      ilçe olarak defne , Samandağ . Antakya merkezin yarısı ,iskenderun arsuz yarısı , Hatay da 15 tane ilçe var farkındasiniz değil mi gençler ? Salak salak konuşmayın heryerde reklam yapıyorsunuz Türk oğlu Türk sunniyim sizin reklamlariniz yüzünüzden her gittiğim şehirde hatayliyim deyince arap misin diye soruyorlar bi sıktır in gidin amk.
      ···
    6. 6.
      0
      Sizin çok basit bir yöntem söyleyeyim Aleviler akp ye oy vermez chp verir hepsi en son ki seçim sonuçlarına bakin anlarsiniz yuzdeyi birde sunni olupta chp ye verenleride katin hesaba ve ilçeler bazında araştırın yanlış yönlendirme olmadan anlarsınız burda boş konuşmayın.
      ···
    7. 7.
      0
      ZiYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZiiiiYAAAAAAAA HATAYIN %90 ALEVi Mi SALLAMA ZiYA
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster