/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -4
    diyen huur evladı. Evet sen amın oğlu, gel buraya.

    15 temmuzda yüce Türk milleti, milyarlarca dolar bütçesi, yüzbinlerce askeri, yüzlerce binlerce tankı uçağı tüfeği olan şanlı Türk ordusuyla mı karşı karşıya geldi?

    Senin ben feriştahını gibeyim emi her taka muhalefet olan huur çocuğu. Yüce milletimiz sadece fetönün aşağılık binleriyle, kendi üzerine fütursuzca ateş eden hainlerle karşı karşıya geldi.

    Haklı olarak da teslim oldukları an analarını avratlarını gibti. Kimse masum edebiyatı yapmaya kalkmasın, bu millet askerini her zaman el üstünde tutmuştur ki zaten bu milletin kendisi başlı başına askerdir.

    Zaten 15 temmuzun engellenmesinde de halk kadar ordumuz içindeki gerçek vatansever askerlerimiz subaylarımız engel olmuştur.

    Ben Müslüman bir Atatürkçü olarak, muhalif biri olarak şunu söylemeliyim ki her şeye şüpheyle yaklaşıyorum.

    Ama tek bir gerçek var ki başta Ömer Halisdemir ve bombalanan Özel Harekat Dairesindeki şehitlerimiz olmak üzere yüzlerce şehidimiz, binlerce gazimizin dökülen kanları gerçek. Kaybettikleri canlar gerçek. Ve, ve dökülen gözyaşları gerçek.

    Hiçbir şeye saygınız yoksa bile bunlara saygı duyacaksınız. Hükumet istediği kadar saçmalasa da bizi ayrıştırsa da biz ayrışmayacağız. Yüce Türk milleti olarak şehitlerimizle gazilerimizle imanımızla vatanseverliğimizle dimdik ayakta duracağız.

    Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Allah rahmet eylesin.
    ···
   tümünü göster