/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7 -2
    onu bunu bilmem muallakler ama bu feto denen oc bu kadar salak diil amk.bu amciklar 40 sene ilmek ilmek dokumus yerlesmis her yere.bu pijler bir gecede 40 senelerini yakmazlar.bu darbenin basarisiz olacagi ilk anlarindan belliydi. bunu bizler gibi basit insanlar dahi dusunurken feto denen amciin gorememesi olasi degil. sahtedir gercektir kontrolludur vs bilmiyorum ama aydinlatilmasi gereken cok noktasi var. mantiksiz gelen cok noktasi cevapsiz kalan cok sorusu var.
    ···
    1. 1.
      +2
      Dostum adamlar o 40 sene ilmek ilmek dokuduğu yapı bozuluyor diye yeltendi zaten darbeye, darbe tarihinden kısa bir süre sonra yüksek askeri şura vardı ve bu darbecilerin çoğu o şurada şutlanıyordu
      ···
    2. 2.
      +1
      Haklısın panpa aydınlatılması gereken çok nokta var ama şimdi zaten Erdoğan in darbeden önce de bunları yavaş yavaş bitirdiğini ve sildiğini anlamamak için geri zekalı olmak lazımdı. Bunlar da zaten gidiyoruz bari son bir sürpriz yapıp bunu devirebiliriz diye düşünmüş olabilirler. Çünkü mantık çerçevesinden bakarsan fetonun planı tutarlı bir plan. işleri hakikaten ters gitmiş olabilir.
      ···
    3. 3.
      0
      ins siz haklisinizdir pampalar. yoksa bu millete cok yazik.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster