/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    -1
    madem kıyaslanamaz o zaman destan demeyin amın torunları sanki göktürkler gibi demir dağı erittik bi de destan demişler ya tam komedi.

    edit: Atatürk çanakkalede savaşırken göğsüne şarapnel isabet ediyor sırf en ön safta mehmetçiğe yardım ediyim diye dexer ise halkı kendine siper ediyor burnu bile kanamadan kahraman oluyor
    ···
    1. 1.
      -1
      Çanakkaleyle 15 temmuzu karşılaştırmak anlamsız. Eskisi yeniye üstün gelip destan niteliği taşımıyor olsaydı, ergenekon destanıyla çanakkaleyi karşılaştırıp; ergenekon varken çanakkale de destan mı len mQ der geçilirdi. Ya da ergenekondan eski bir destanla ergenekon karşılaştırılarak aynı sonuca varılırdı.

      Atatürk'le erdoğanı karşılaştırmışsın ama ikisinin de görev alanlarının farklı olduğunu akıl edememişsin ya da işine gelmemiş. Atatürk Çanakkale'de çarpışırken devlet başkanı ya da padişah mıydı, cumhur başkanı mıydı da çanakkale mevzusuyla günümüzün Cumhur başkanı sıfatıyla devletin başında olan erdoğanı kıyaslıyorsun?
      Erdoğan'ın yaptığını genelkurmay başkanı yapsaydı ve bunu da Atatürk'le kıyaslasaydın haklısın derdim ama yaptığın şey saçmalıktan öte değil.
      Ulan adamlar zaten devlete darbe yapmaya kalkışıyor, c.başkanını gördükleri yerde infaz edecekler sen hâlâ erdovan holko kondono sopor edoyor

      Kafalar pırıl pırıl maşaallah.

      Senin mantığınla gidersek, Atatürk cephede çarpışırken padişahta gibini kaşıyor demek anlamlı olur. Ya da cephede savaşarak, şehit olarak şehri fetheden asker dururken burnu bile kanamayan padişah kahraman oluyor demekten hiçbir farkı yok bu söylediklerinin.
      ···
   tümünü göster