1. 1.
    0
    Biraz realist olalım beyler age of empires rise of nations yada civilization oynasak tamam ama bizim Kıbrısı almamız neyi değiştirir? Senin bölgendeki halk bile Avrupa Birliği ayağına ørøspu çocukluğu yapıp "töce defol" diyor sen AB üyesi bir ülkeyi işgal edeceksin sonrada hayatını yaşamaya devam edeceksin. Neden olmasın demeye hazırlananlar için tarihten bir örnek verelim:
    Sene 1897 Türk-Yunan savaşı var, Yunanlar dağlar Padişahı abdestsiz gezmeyen bir karış toprak vermeyen ama birkaç milyon kilometrelik toprak veren, dünyanın en güçlü 3.donanmasını çürüten ve mevzubahis Kıbrıs sorununu Kıbrısı mermi atmadan ingilizlere TESLiM EDEREK başlatan Yüce Abdülhamidin denizdeki zayıflığına rağmen pek sïkïci Türk ordusuna direnemez deyim yerindeyse Türk ordusu Batı Makedonyadan anasının åmına dek Yunanları keser. Bunu gören Ruslar ne oluyor amq Cyka blyat diyerek Karsa asker çıkarır bir adım daha atarsan kızı öldürürüm der. Abdülhamid durur mu yapıştırır cevabı:
    Tamam abi.
    Ve Atinaya şanlı Türk bayrağını diken muzaffer ordumuz 1 çakıl taşı dahil alamadan geri çekilir.

    Kıssadan hisse ise "Sakla ordunu gelir zamanı" arkamızdakiler bizi sïkmek için değil destek için bulunduğu an girmek lazım oraya yoksa girdiğimiz gibi çıkartırlar.
    ···
   tümünü göster