1. 1.
    +9 -5
    Bu olay bizzat kendi şahsımın başından geçmiş olup, bu tür bir olay başından geçen biri olmuş ise iletişime geçmesini rica ederim.
    Uydurma diyen arkadaşlara saygım sonsuzdur. iyi okumalar dilerin.

    Yıl 3 ocak 1993, Annem yatağında inanılmaz çığlıklar atarak herkes uyanmış. Babam ne oldu neler oluyor der iken evdeki herkes odaya dalmış annemin çığlıkları durmak bilmiyormuş. Apar topar babam annemi kucakladığı gibi evden çıkıp arabanın arkasına yatırmış. Dedem ön tarafa binmiş, dualar okuyormuş. Evimiz hastaneye 2 dakika çok şükür. Hastaneye varılmış o zamanlar çok ilerlememiş tabi, hemen taşıyarak içeri zütürmüş.
    Doktor: Ne oldu ?
    Babam: Bilmiyorum, uyuorduk ve çığlıklar atıyordu uyandım bilmiyorum demiş.

    Acilen içeri geçilmiş tüm doktarlar içeride, bizimkiler ise dışarıda 5 saat geçmiş ses seda yok. Doktor sonunda çıkmış.

    Doktor: ibrahim Bey, eşiniz malesef ileri derecede rahim kanseri ilaçlarını almıyor muydu? diye sorunca babam şok içinde.

    Babam: Ne kanseri ne diyorsunuz? Öyle birşey yok !

    Doktor: Dahada şaşkın bir şekilde 2 yıldır en az kanser bu kadın diyince iyice şok yaşamış doktor da babam da.

    Doktor : Acilen ameliyat olması gerek ve yumurtalıklarını alacağız demiş.

    Ameliyat yapılmış ve yumurtalar alınmış. EE doğal olarak doktor artık çocuk sahibi olamayacaksınız demiş.

    Annem ameliyatı çok hızlı toparlamış. Dedeme gelirsek kendisi büyü ve yıldızname konusunda en usta hocalardan olup. Eve gelenin haddi hesabı olmazmış. Cin ler ile konuştuğu ve bu işleri hayır için yaptığı semt tarafından bilinir, her hangi bir sıkıntıları olduğunda dedemin yanına koşar şifa isteyeni derdi olanı anlatırmış.

    Annem, babam ve iki abim hiç dedemin odasına girmez , onunla seviyeli bir şekilde konuşur. Pek de görmezler imiş odasından da fazla çıkmazmış.

    Yıl 2 Mayıs 1994 , Gece vakti annem kusarak uyanmış babam ne oldu derken ateşine bakmış alev alev yanıyormuş. Hemen hastaneye zütürmüş evdekilere siz gelmeyin üşüttü sanırım diyerek temiz çarşaf, pike serin diyerek evdekileri bırakmış.
    Hastaneye gelmiş acile girmişler. 45 dakika kadar sedyede yatmış. Acil röntgeni çekilmiş. 50 dakika kadar geçtikten sonra. Doktor annem ve babamın yanına gelerek.

    Doktor : Gözünüz aydın çocuğunuz olacak demiş.

    Annem ve babam bembeyaz kesilmişler...

    Not: Önden 2 part atıyorum panpalarım pazar gününe özel sarıcak bak okuyun ekşınlı mekşınlı seversiniz. ( eskı hesabımda açtım bu baslıgı bitiremeden silik yedim sonrasında sözlügü bırakmıstım kardesimin hesabı bu burdan tekrar yazmak ıstıyorum okursanız..)
    ···
   tümünü göster