/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +3 -2
    Olum bu inşallah parodidir ha değilse çok yazık cidden olum insan lan insan Suriyelilerin anasını gibeyim sana bişey olmasın ama yapılan şey çok berbat insanlığa sığmayan bi durum lan içiniz cız etmiyomu sizin hiçmi Allah vergisi bi vicdan kalmadı kimsede lan. Tamam herşeyi anlıyorumda şu durumu haklı çıkarmaya çalışmak çok beter bi durum amk ya yapmayın kurban olayım.
    ···
    1. 1.
      +3
      Lan kes sesini.
      Doğu Türkistan da tecavüz edilen bebekler kadınlara sesin çıkmıyorsa sen kendine Türk diyemezsin gelip elin suriyelisine arka çık ama soydaşına çıkma
      ···
    2. 2.
      +1
      O Suriyeliler gelecek plajda orda burda boş boş gezecek taşkınlık çıkaracak ve ben onlara merhamet sevgi vs.göstericem demi ? Yok öyle dünya hadi işine bak( bazıları için diyorum )
      ···
    3. 3.
      0
      Ulan soydaş bizim soydaşımız zulme karşı sesi çıkmayan kim varsa zulme bi gün kendisi maruz kalır. Doğu Türkistanda yapılan ciğerimizi ne kadar sızlatıyosa burda yapılan o şerefsizlikte aynı derece ciğerimizi sızlattı. Çünkü biz insanız dıbınakoyayım. Çocukların ölmesine üzülmeyen kalbinizi gibeyim sizin. 10 aylık bebeğin 9 aylık doğmamış çocuğun günahı neydi. Doğu Türkistanda yapılan zulmü yapanlardan ne farkı var bu huur çocuklarının. Zulmü yapan herkesin dıbınakoyayım. Bunu haklı çıkarmaya çalışan sen ve senin gibilerininde dıbınakoyayım. Et yığınından başka nesiniz ulan nesiniz.
      ···
    4. 4.
      0
      Burda yapılan benim ciğerimi sizlatmaz
      ···
    5. 5.
      0
      Senin ben kafatasına sokayım zaten. Fikir fukarası aşşağılık yaratık. Umarım bi gün o ciğerin işe yararda herşey için çok geç olmaz. Ha bu arada Suri sevici ümmetçi diye yaftalamanıda gibeyim senin. Sen ne kadar karşıysan bende okadar karşıyım. Ama insanlığımı halen kaybetmiş değilim şükür.
      ···
    6. 6.
      0
      Ama bak ne olursa olsun kimse tecavüz edilmeyi hak etmez o konuda haklısın benim sitemim o boş boş gezenlere yanlış anlaşılmasın
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster