/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +9 -11
    Beyler şimdi erdogani eleştirdik ettik gelin ciddili bir şekilde yazalim durumlari

    1. Erdoğan abd köpeği

    Cevap : erdoğan madem abd köpeği mısırda mursiyi darbe ile indiren amerikadır yerine el sisi adlı kendi addıbını yerleştirmiştir. abd köpegi olan bir insan neden mursiyi destekledi mursi için dünyayi ayaga kaldirdi , aynı sekilde katara ambargoyu baslatan abd oldu ama ambargoyu tanimayan ilk devlette biz olduk.

    2. Cozum sureci ve şehit haberleri

    Cevap: Beyler 70 den beri bu ülkede terör var silahlı mucadelenin cozum olmadigini goren bu adam ingiltere, ira orgutunu nasil masada bitirdiyse o yolu izledi ve basarisiz oldu sonra tekrar mucadele basladi ya beyler sordugumuz herkes surece karsi oldugunu soyleyip operasyon istiyor sonrada sehit haberi gelince vay efendim sehit geldi digor , e kardeşim sen tum teror orgutleriyle savaşıyorsun mucadele ederken nasil gelmemesini bekleyebilirsin ki hem mucadele istyosun hem elestiriyodun ilginç degil mi?

    3. Teknolojik gelişmeler çağın getirdigi yenilikler erdoganla alakasi yok deniliyor

    Cevap: beyler hizli tren dunyada uzun. Suredir var x lideri neden getirmemis y lideri neden getirmemis ? Teknoloji erdoganla birlikte mi başladı?

    4. Feto ve dexer kolkolaydi

    Cevap: cesitli gorusler var ama ben inanmiyorum bence en basindan beri fetonun ne mal oldugunu biliyordu, rahmetli erbakan fetonun baş duşmaniydi erdogan ise erbakanin ogrencisi sizce fetoyu seviyor olabilir mi?
    Menderes başa geldi abdye baskaldirdi idam edildi, ozal baskaldiedi zehirlendi, erbakan baskaldirdi gorevden istifaya zorunlu tutuldu, ecevit baskaldirdi kriz cikartildi ambargo uygulandi

    Benim nacizane dusuncem reisi cumhur bunlarin ne oldugunu biliyordu lakin erken oten horozun başıni kestiklerini bildigi icin güc toplayana kadar sustu

    Şimdiden belirteyim gazi mustada kemal ATATÜRK benim Türk tarihinde vazgeçilmezimdir sadece objektif olarak dusuncelerimi yazdim.
    ···
   tümünü göster