/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +1
    zararlarını da şuraya ben bırakayım. kararı verirsiniz.

    1. eğer bağımlısıysanız aklınıza girdiği an kurtulmanız güç olur. her yerde her şeyde ferreyla bağlantılı kelimeler, resimler dikkatinizi çeker(algıda seçicilik) ve sizi mastürbasyon yapmaya teşvik eder. o fikir akla girdiği an kapıyı kitlemeden rahat yok size.

    2. hormonlarınız sürekli değişkenlik gösterir, özellikle mastürbasyon sonrası bu durum artık rahatlamadan ziyade zayıflama(mental olarak) ve isteksizlik, hayattan soğuma durumuna yol açar. bigün gelir ve mastürbasyon sonrası intihar etmeyi dahi düşünebilirsiniz o boşluk içerisindeyken.

    3. karşı cinsi tamamen uzaklaştırır sizden. onlara ihtiyacınız olmadığı bilgisini aşılar beyninize ve aradığınız her özelliğe sahip her kızın hiç bir naz, trip, ters yapmadan karşınıza serilebileceği vaadini verir. tek yapmanız gereken ferre sitesine nasıl birini aradığınızı yazmak ( petite, redhead, fit, gym, blonde, ebony vb ). istediğiniz özelliklere sahip her kadın koltuğunuzdan kalkmaya gerek dahi olmadan karşınıza serildiği için de gerçek hayatta hiç bi kadına ilgi duyma gereksinimi yaşamayacağınız bilgisini alırsınız. böylelikle sosyal hayattan kopar, gerçeklikten uzak yaşar ve tüm ihtiyaçlarını 4 duvar arasında tek başına karşılayabilecek asosyal bir varlık olur çıkarsınız. işin kötü tarafı bunu her haliyle, tamamen kabullenirsiniz de ha. hiç yadırgamaz ya da yanlış bulmazsınız bile hatta doğru olanın bu olduğuna dahi inandırırsınız kendinizi. gerekçeleriniz de " 31 çekmeyip sokağa çıkalım da milletin karısına kızına bacısına mı sulanalım, efendi efendi kendimizi tatmin ediyoruz kimsenin karısına kızına laf atmıyoruz önümüze bakıyoruz, am için 4 dönmüyoruz sokakta abazan oçlar gibi kendi işimizi görüp sokakta yine insan gibi takılıyoruz, kadına ihtiyaç duymayan alfa bi erkeğim ben hayat kadından ibaret değil bakın " gibi saçmalıklar oluyor ama sen kadın ihtiyacını zaten her gün 'kendince' giderdiğin için bu ihtiyacın ortadan kalkıyor. şöyle 3 hafta bi asılma, hiç ferre falan izleme bakalım nolcak sana.

    4. vücuttaki serotonin ve feromon hormonlarını dibe vurdurduğu için sosyal yaşamda bi kadından duygusal anlamda etkilenmeyi zorlaştırır. hoşlansan da ona açılcak mental iradeyi kendinde bulamazsın çünkü sonuçta ona açılıp kendini rezil etme ya da onun vereceği cevabın ikilemine düşmek yerine evine gider 31 ini çeker hem rahatlarsın hem kızı unutur önüne bakarsın.

    5. en fenası da, ferre sektörü son 3-4 senedir izleyenlerini tamamen manipüle yoluna gitmiştir. eskiden sıradan ferrelar varken şimdi konuları değiştirilmiş ve içest ilişkileri yaygınlaştırmaya çalışmaktadır. bu nesil olmasa da bizden hemen hemen bir sonraki nesil(2005 sonrası muhtemelen) ilerde anasına, kardeşine yan gözle bakmaya başlarsa şaşırmayın. neden mi? çünkü sen de biliyorsun ama inkar etmeyi seçeceksin ama yazayım nedenini. yeni ferre başlıklarının birçoğu " step-mom and his son fucked so hard " , " brother and sister fucked on the table " gibi başlıklara sahip. yani kardeş kardeşi çatır çatır gibiyor, evlat "şimdilik" üvey annesiyle ciks yapıyor, yarın o " step " kısmı uçucak gidecek geriye "mom" kalacak ve sen de bunları izliyorsun ben de. çünkü yasak, gizli olan şey merak uyandırıyor, ilgi çekiyor. adamlar bunu keşfetmiş. freud her zaman haklıydı, daha anne karnında 31 çekmeye başlayan varlık bunu görünce tabi kulakları dikilip açar izler, doğuştan sapık çünkü.

    özet. zararları yararlarından çok daha fazla ve hayatınızı yıpratacak, perişan edebilcek ölçüdedir.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster