/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1
    Kankam kıza sanki ona bağımlı huur çocuğu bi sülük gibi davranmışsın(alınma)

    Hayatını ona bağlamak ne lan kim o?Olum bu ne özgüvensizlik? Muhteşem beynini, vücudunu bir kıza bağımlı hale mi getirdin?

    Gerçekten onu seviyor ve istiyorsan önce kendini sev ve onaüstün olduğunu kabul ettir.

    Gereğinden fazla üzerine düşmüşsün, değer vermişsin bir süre takma, ama iletişimi de kesme. Ayarı tuttur. Kendine onun olmadığı sosyal bi yaşam kur ki o o yaşama girmek için YALVARACAK.

    Hadi göriyim seni aslanımm.
    ···
    1. 1.
      0
      Ustam cidden inanılmaz bir tarifti , haklısınız ben normalde de böyle biri değilim ama fazla bağlandım salak gibi hata yaptım ve panpam şu arayı açma konusunda söylemem gereken şey o bana bi daha ne yaz ne de ara dedi , bende tamam dedim ama dedim eğer eski sevgilinle konuşursan ortalığı giber atarım dedim , o da onunla konuşmuyorum zaten numarasını sildim filan dedi , bende eğer konuşursan o zaman görürsün dedim , iyi dedi , bi daha yazma ve arama dedi , sana iyi günler dedi , bende görüldü attım ve bişey yazmadım , şu an istesemde yüz yüze görüşemeyiz bugün tatile gitti ve kafayı dağıtır iyice yani beni de unutur herhalde bilmiyorum panpam işte öyle saçma gibik bi durumun içinde kaldım
      ···
    2. 2.
      +1
      Lol cevabı kendin verdin.
      "Kız tatile gider kafayı dağıtır"sende dağıt
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa dağıttıktan sonra beni unutur , ben onun unutmasını istemiyorum veya bilmiyorum kafam çok karışın panpam ya
        ···
    3. 3.
      0
      Panpa artık intikam almak istiyorum amk , benim ne kadar canım sıkıldıysa onun da canı sıkılsın istiyorum ama o tatile gidince unutur , bende gidicem 1 hafta içinde bende unuturum ama seviyorum diyip bi anda sevmiyorum demek ve yüz üstü bırakmak neymiş o da çeksin istiyorum yani bilmiyorum bende süründürmek istiyorum ama sanırım o tren geçti artık
      ···
    4. 4.
      0
      3 gün ver kendine kafanı boşalt. Beklemede kal. O intikamı her zerresine kadar aldırıcam sana kankam. Sende kendimi gördüm.
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa kafam rahat ya ne yapacağım konusunda bi fikrim yok birilerinin bana yol göstermesi lazım
        ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster