/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +50 -7
    bakın belki benden önce defalarca kez bu başlık açıldı belki benden sonra da açılmaya devam edecek ama kendimden örnekler vererek en azından bu yolda kendine bir arkadaş arayanlara yardımcı olurum. sözü uzatmadan neyden bahsettiğimi söyleyeyim zaten resmi görenlerinde anlayacağını sanıyorum, konumuz (hastalığımız) mastürbasyon. şimdi birçok kişi bana karşı çıkacak: ulan mastürbasyonun nesi zararlı hayvanlar aleminde de mastürbasyon yapan canlılar var vs. gibi şimdi bu dedikleriniz doğru olabilir fakat insanın fıtratı ile bir hayvanın fıtratını karşılaştırmak bu konuda pek doğru olmaz. hayvanın temel görevleri yaşamak, avlanmak, barınmak fakat insan ise bunun yanında üretmek, düşünmek vs. ek eylemlere tabiidir. her mastürbasyondan sonra vücuttaki testesteron seviyesi düşer testesteron seviyesinin düşmesi sonucunda yani mastürbasyon artık hayatımızın bir parçası olduğu anda başımıza gelebilecek sıkıntıları şu resimde özetlemişler: http://gyazo.com/e96da791...4e473bae30d05ccccb5e0.png evet burada yazanların hiçbiri kafadan sıkma ya da insanları korkutma amacıyla yazılmış bilgiler değil, bir çok panpamın mastürbasyondan sonra yaşadığı: baş ağrısı, bel ağrısı, halsizlik, göz ağrısı, penis şişmesi gibi sorunlar da bu illetin ne kadar zararlı olduğunun bir göstergesi.

    https://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU Gary Wilson(ki kendisi Southern Oregon University'de pgiboloji ve anatomi alanında çalışmalar yapan bir öğretim görevlisi) konuşmasında her seferinde insanların ferredan vazgeçememelerinin sebebinin bitmeyen yenilik olduğunu söylüyor ki haklı da şöyle düşünün, bir oyun konsolunuz var ve babanız her eve geldiğinde yeni bir tane oyun almış oluyor. siz her defasında aldığı yeni oyunları oynama isteği duymaz mısınız içinizde? işte ferre bağımlılığı da bu şekilde şu anda yaklaşık olarak 9.200.000 tane ferre içeriği var internette ki bu da günden güne artıyor. peki insanların sadece zevk için böyle büyük bir döngünün içinde yer alması sizce normal mi? bence değil ama siyasi konulara girmek istemediğimden dolayı burayı es geçiyorum.

    lan bir de beş dakika gözünüzü kapatıp düşünün sadece, küçükken maç yaptıktan sonra annemizin sarkıttığı salçalı ekmeği arkadaşımızla paylaştıktan sonraki sevincimizi, o zamanlar küçük şeylerle insan mutlu oluyordu. büyüdükçe bunun olmamasının sebebi insanın mutluluğu bağımlılıklarda araması, bu uyuşturucu olur, mastürbasyon olur, bilgisayar olur vs. ama unutmayın ki hepsi beyni köreltir mesela mastürbasyon yaptıktan sonra veya aklınıza o istek geldiği zaman herhangi başka bir şeye odaklanma olasılığınız yüzde kaç, ben cevap vereyim koca bir SIFIR. sebebi ise attığım videoda güzel bir şekilde açıklanıyor. son olarak da atacağım şu iki linke bakmanızı ısrarla istiyorum. çevirmede güçlük çeken panpalarım bana mesaj atabilir onların yerine türkçeye çevirip yollarım ben. haydi kalın sağlıcakla. umarım hayatınızdaki büyük bir kararın azıcık da olsa öncüsü olabilmişimdir.
    https://yourbrainonporn.c...libido-stronger-erections
    https://yourbrainonporn.c...-porn-and-masturbation-me
    ···
   tümünü göster