/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +3
    herkese merhaba kardeşlerim..
    sözlerime başlamadan önce sizden tek ricam var, cugu bile atsanız bu yazımın biraz toplist'de kalmasını istiyorum, amacım prim değil, cünkü uyuşturucu asla pirim adına açılacak başlık değildir.

    size burada 12-13 yaşındaki gencecik delikanlıları okul zamanından hayallerini süsleyen mesleklerinden nasıl alıkoyduklarını anlatacağım.. dikkatle dinleyin!
    ---
    öncelikle eroin esenyurt'da en çok aranan ve kullanılan bir uyuşturucu türüdür, eroin esenyurt'da gençler arasında zirve ile tabir ettiğimiz bir üründür, gençler ortamında eroine kadar düşmüş bir genç çevresi tarafından(o maddeyi kullananlar arasında)
    en çok saygı gören, sözü dillenenler arasına girer..
    öncelikle ilk maddemiz burada sigaradır, sigara içen bir genç, kendine özgüven, çevresine ve kendine ben artık bir bireyim dedikten sonra, kanı kaynıyan ergenliğinde verdiği heyecan ile, şeker ortdıbına sokturuluyor, nasıl mı?

    ---
    öncelikle uyuşturucu kartelleri burada önce , mahallelerimizde ilk güzel hanım hanımcık kızlarımızın geleceği ile oynayarak ilk maddemizi elde etmiş oluyor, öncelikle o kızların hayallerine, kafasına ve kendine uyuşturucusuz ve patlamadan geçen şekersiz kafanın acısını kafalarına entegre ediyor,bu biraz zaman almıyor değil, cünkü o kızları asla sevmezler, aksine kullanır ve o kızların bu mahallelerde nasıl ortamdan ortama girip gençlerin şeker almasını engellememesine , üstelik onlara şekeri bedavaya sunup gidin patlayın dercesine bu maddenin önünü açmış oluyorlar.. burada hemen hemen herkes kendini bilir, bilmek zorunda.. cünkü kendini bilmeyen adamı genellikle aynı gün içerisinde karteller yok etmiş oluyor, bunlara neden mi bulaşılamıyor ? onuda anlatacağım...
    ---
    Extasy Esenyurtun en günahsız maddesi sayılmaktadır, daha çok 3. bölge olarak adlandırdığımız ilçelere Extasy madde ticareti buradan döner. ( avcılar-büyükçekmece-beylikdüzü-haramidere-silivri, kcekmece)
    ---

    yazımın devdıbına birazdan devam edeceğim arkadaşlar..
    bu sektörün içinden olan bir kardeşiniz olarak, burada neden bu denli polis baskın yaptıkça bir tak olmadığını anlatacağım.. sabırla bekleyin

    edit1: yazacaklarım altın niteliğinde lütfen özenle okuyunuz.
    edit2: asla ve aasla kopy-paste değildir.
    edit3: esenyurt'da oturuyorum ve bu işin içinden geliyorum mutlaka okuyun diyorum anlamıyor musunuz?
    ···
   tümünü göster