/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Evet hepiniz şimdi gibtir yalancı ergen falan diyeceksiniz. Hiç profilime girip merak ettiniz mi? Sekizinci nesil biri neden bu kadar az entry ve başlık girmiştir? Çünkü bu hesap benim değil. Dün gece bile neşem ile geziyordum başlıklar arasında, bu sabah geldi ölüm haberi. Tinercinin biri araba ile vurarak öldürmüş kardeşimi, aşkımı. ilk kez bu kadar ciddi bir üslup ile hikaye yazıyorum ve şimdi merak edeceksiniz, bunun neresinden hikaye çıkar? Çocuktum, gazozumu almış biraz yüksek bi yerden sallanarak içiyordum. Bir yandan da ağlıyordum. Her zaman tuhaf olduğumu söylemişlerdi, nefret edip dışlamışlardı. Babam istediğim zaman gazoz ve meybuz parası verirdi ama arkadaşlarıma da ısmarlamak isterdim. Gazozumu içince biraz daha sert bastırdı yalnızlık herhalde, hüngür hüngür ağlarken tuttu omzumdan.
    Y: Neden ağlıyosun?
    B: Hiç arkadaşım yok.
    O an öksürerek daha sert ağlamaya başladım, bana arkadaşların gereksiz olduğunu kendinin de yalnız olduğundan bahsetti.
    ilk kez beni sorgulamadan arkadaş kabul eden bir insanla karşılaştım, göz yaşartıcı.
    Yıllar geçti, 2015'e kadar ayrıydık. Okullar felan, nişanlanmıştı o. Aile kurmaya meraklıydı anlaşılan. Bağlarımız çok eskimişti onunla, Bir gün memlekete döndüğünü yazdı, havaalanından aldım. Yalan yok, çok güzel olmuştu. Fiziğiyle, kişiliğiyle her şeyi ile bir erkeği tamamlayabilecek durumda idi. Bir ara aşık olduğum kız yine yanımdaydı, 1 aylığına gelmişti.
    B: Ne yapalım peki?
    N: Bir şeyler içelim mi?
    Bira aldım 7-8 şişe, manzarası güzel bi yere gittik oturmaya. Bana hayatından nişanlısından falan bahsetti. Söz sırası bana geçince anlatacak pek bir şeyim yoktu.
    B: Ne anlatayım ki? Bazı sorunlarım oldu sadece.
    N: Anlat, dinliyorum.
    ···
   tümünü göster