/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2
    eskiden sözlüğün reyizlerinin bize söylediği laftı bu, @2 gibişleri, anancı başlıkları, am züt meme capsleri, gibimsonik hikayeler vs en sevdiğim başlıklardandı, o zamanlar troll diye görülüp pek sevilmezdik, dışlanırdık ama kaliteliydik amk, her zaman sözlüğün iyiliğini düşünürdük.
    bayram tatilinde bi açıp bakayım dedim sözlüğe, bu nedir aq, kör oldum resmen,
    sözlük 2-3 sene önce yeni temaya geçince, ben ve benim gibi yüzlerce adam tek tek başlık açarak veda ettiler amk yerinden, o zamanlar asosyal bir liseliyken, tüm hayatım adeta inci sözlük olmuştu, gibsen bırakmazdım burayı ama beni bile pes ettirdi huur çocukları, geriye kalan sayılı adamlar da önce co-modluk ile züt yalama yoluna girmişlerdi, şimdilerde bakıyorum da bu huur çocukları moderasyonu ele geçirmiş, arada girip böyle eski nicklerden görünce nostalji oluyor ama bunlardan o zamanlarda bile nefret ediyordum, (bkz: namik), (bkz: orginal behlul)
    yine de sözlüğün bu hale gelmesindeki asıl suç o serkan denen huur çocuğudur, hiçbir gibertmeye adam gibi destek vermeyip, ses getirdiği zaman ise hemen üstüne konup primini yapardı, para kazanmak için sözlüğün gibmediği kültürünü bırakmadı. Kısacası sözlüğü biz bırakmadık bizi eski temayla birlikte gibtir ettiler.
    Neyse kimin gibinde ki amk, sözlüğün ilk zamanlarındaki reyizler de sözlük bozuluyor diye böyle yakınıp giderlerdi ama biz anlamazdık dertlerini,
    sonra da sıra bize geldi, giderken başlık açtık kimse de giblemedi. Belki de doğasında var bu sözlüğün, aynı bir lise gibi, mezun olunca daha dönesin gelmiyor ama burası biraz sanki endüstri meslek lisesi *
    ···
   tümünü göster