/i/Tespit

  1. 1.
    +4
    HER BAYRAM BONCUKLU SiLAH SAVAŞLARINDAKi TiPLEMELER

    tek tabanca takılanlar:bu arkadaşların parası yoktur. 2.5-5 lira arasında Beretta 92fs alırlar. Aldıkları tabanca çok etkili olmamasına rağmen çoğunun nişancılığı iyidir. bazıları kendini maraz ali zanneder ve hemen vurulur. silahları kapışma sırasında ya bozulur ya da takılır yarım saat onu tamir etmek için uğraşırlar.

    tüfekli elemanlar:bunlar 15-25 lira arasındaki tüfekleri kullanan elemanlar. genellikle ak47 kullanırlar. bunlar zengindir ve kullandıkları tüfekle vurulursanız canınız çok yanar ama %80inin nişancılığı kötüdür.

    uzi gibi silah kullananlar: bunlar 5-10 lira arasında silah oyunlarında gördüğümüz smg tarzı silah kullaban elemanlar. çoğu 5 liraya uzi alırlar. (o zamanlar uzi 5liraydı). annelerinden zar zor 5 lira alıp bu silahı alırlar. %65inin nişancılığı iyidir.

    Juggernautlar: Bu binler üzerlerine eşek gibi montu alırlar ellerine 20liralık mp40ı şarjörlerinde de 40 tane mermi oh. geleni geçeni vurmaya çalışırlar. yeteneksizlerdir ve korkaklardır. çok zor inerler. inmeleri için kafalarına sıkmanız gerekir.

    snipercılar:mahallenin en korkulan isimleridir. sayıları yok denecek kadar azdır. kullandıkları awp 30liradır. gelirse çok fena acıtır. %90inin nişancılığı iyidir. mahallede saatlerce aramanıza sebep olan isimdir. bazen arkadaşlarınız yanınızda şehit düşer bu muallakler yüzünden indirmeniz için dibine kadar girmeniz gerekir.

    süngülü silah kullananlar:bu elemanlar zar zor 10lira biriktirip hayalindeki süngülü silahı alırlar. uzak ve orta mesafade silah çok etkilidir. fakat küçükken o tetiğini çekmek o kadar zor gelirdi ki...

    pompalılar:bunlar 10-15 lira arası pompalı tüfek kullanan elemanlar. çoğu yeteneksizdir. yakın mesafede acımazlar gibinize indirirler mermiyi. indirmek için mesafeyi koruyup kapışmanız gerekir. özellikle sawed offu olandan korkum. çünkü art arda 2 kurşun atar.

    mp5 ve m4çüler: bunlar mahallenin en zengileridir. sayıları çok azdır. paraya kıyıp 50 liraya m4 veya mp5 kullanırlar. silahta lazer dürbün gibi tüm teçhizatlar vardır. 30 kurşun alır. %90ı yeteneksizdir. vurulursanız ebeniz gibilir. indirmek için sağ sol yapıp üzerine koşup çakın hsyi.

    lazerli tabanca kullananlar(ben de böyleydim):bunlar taktikseldir. 8liraya zar zor para biriktirip tabanca alırlar. aldıkları tabanca etkili ve hızlıdır. yavaş yavaş ilerlerler. bunları ancak pompalılar yakalarsa ebelerini gibebilir.

    çift uziciler/tabancacılar:Bunlar 73373733 saat max payne oynayıp gelirler. Bazıları ordan oraya atlayarak bullettime yapacaklarını sanarlar. tetikleri çekmeleri uzun süreceğinden o an indirin ya da reload atarken.

    köpekli kekolar:bunlar en az 4 kişi dolaşırlar ve kendi eğittikleri köpekleri üzerinize salarlar. yeteneksizlerdir tek tek indirin.

    Araçlar:

    Bigiblet:Hızlı sağlam ve güvenilir. 2 eli bırakabilirseniz güzelce ateş edebilirsiniz.

    Scooter:Ayağımızla çalışan ve haraket yapılabilen scooterının üzerinde ateş etmek basittir.

    patenciler:bu muallakler çok hızlıdırlar genellikle fişek veya tek tabanca kullanırlar. indirmek için üzerinize geldiğinde süngüyü takın veya sapanla vurun veya pompalıyla indirin.

    Sapanlı muallakler:Bunlar kendi imkanlarıyla yaptıkları sapanları kullanırlar. %90ının nişancılığı iyidir. hepsi hızlıdır. takımınızda olmasını isteyeceğiniz insanlardan.

    Mantar Tabancası kullananlar:Bu tabanca gerçek silah sesi gibi ses çıkarır. bu silah çok isabetsizdir fakat eğer kurşunu gelirse feci acıtır. ayrıca silahın hızlı şarjör değiştirmesi hafifliği ve ucuzluğu artı yönleridir. bu tipler genellikle dibinize kadar girerler. bunların çaresi pompalılar ve snipercılardır.

    torpilciler:bunlar fazla savaş oyunlarına özenip torpili bomba gibi kullanırlar. bazıları işi fazla ciddiye alıp sapanla torpili atarlar. görevleri düşmanları durdurmaktır ama düşmana fiziksel hasar veremezler.

    mahallenin ramboları:bunlar genrllikle bizim abi dediğimiz kişilerdir. 20-25 lira arasında g36 m16 gibi silahlar alırlar. ellerinden her iş gelir. takımların genellikle liderleridir. zayıf yönleri aşırı hırs ve kibirdir.

    Desert Eaglecılar:Bu silah çok nadir bulunur. Bunu alanlar genellikle cs oynayıp gaza gelen tiplerdir. fiyatı 8 liradır ve geldi mi çok acıtır.

    revolvercılar:bunlar mantar tabancasının büyüğü olan boncukla çalışan revolverı kullanılrlar. Renkleri gümüş ve altındır. kurşunu üstten doldurulur ve 6dan fazla doldurursanız silah takılır. bu silahı kullanananlardan bazıları kendini kovboy sanar kapışma sırasında silahı artistlik olsun diye sallarlar ve çoğu yere düşürür o anda hsyi çakın.

    okçular: bunların 5 adet Oku vardır bazıları okları kendi yapar bazıları oyuncakçıdan alır (spiderman modelli). oklar canınızı çok yakmaz düşmanı durdurmak içindir. fakat bazıları ok yerine yerden dal alıp yayla atar onlar çok acıtır.

    fişekçiler:bunlar çok hızlıdır. çünkü silahları sadece küçük su borusudur. Genellikle küçük taş, kağıt ve boncuk atarlar fakat bazıları toplu iğne atarlar bunlar mahallenin pgibopatlarıdır.

    destekçiler:bunlar takıma kurşun yardımı yaparlar. üzerlerinde en az 5 tane boncuk paketi vardır. genellikle sepetli bigiblet sürerler. sepette en az 1 tane yedek silah bulundururlar. kullandıkları silah m4 ak47 mp40 gibi kurşunu en az 30 kurşunu olan silahlardır.
    ···
   tümünü göster