/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -6
    Mini etekli kızları döven, ramazanda dışarıda başkasına yemek yedirmeyen, küçük kızlara taciz eden sözde şeriatçı zihniyet ile

    Bugün kendi fikirlerini benimseyen insanlara çomar diyen, orasını burasını açıp kendini kemalist ilan eden zihniyet aynı.

    Şeriat nedir ?

    islam hukukudur. Allah'ın kanunlarıdır. Bir insan 'Elhamdülillah Müslümanım' diyorsa Şeriatı reddedemez. Çünkü Müslüman Allah'ın kanunlarını, peygamberini, kitabını kabul etmiş demektir. Şeriatı reddetmek islam hukukunu ve Allah'ın kanunlarını reddetmek demektir ki bu insanı dinden çıkarır.

    Son zamanlardaki islam düşmanlığını anlamadım. Bunu Avrupa yapıyor da bize ne oluyor ? Radikal islamcı bir kesimin görüşlerini ve dinini toplum kurallarını bozarak yaşaması, Tüm islamcı kesimin böyle yaşadığını veya öyle düşündükleri anldıbına gelmez.

    Düşüncelerin özgürlüğünü savunan Atatürkçülük görüşünü savunan sözde Atatürkçüler bu insanları çomar, yobaz kisvesi altında aşağılıyorlar ise, onlarında Atatürkçülere siz namustan yoksun, dinsiz, edepten nasibini almamış demeye hakkı vardır.

    Şuan bu böyle oluyor. iki tarafta haklı çünkü. Eğer sen dinini başkalarına diretiyorsan yobaz-çomar sıfatını kaldıracaksın.
    Atatürkçülerde aynı şekilde düşünce özgürlüğüne önem vermeyip, kendi görüşü dışındakileri çomar ilan ediyorsa kendi görüşlerinden uzak saçma bir hayat sürüyorsa onların adlettiği sıfatlara karşı gelmeyecek.

    Gerçek Atatürkçüler ve Gerçek islam inancını yaşayanlara olan burada oluyor. Bu iki grup karşı karşıya geliyor.
    ···
   tümünü göster