1. 1.
    +11 -3
    dıbınıza koymaya geldim. Not: Üstüne alınan herkes için geçerlidir.

    Ulan dıbına koduğumun evladı sen kimsinde milletin ne giyeceğine karışıyosun? Kimsin ulan sen? Yok çarşaf giyme yok türban takma yok sarık takanlar sapıktır. Sana mı sorucaklar lan kıyafet giyecekken gibtiğimin evladı. isteyen çarşafla gezer isteyen mini etekle. isteyen sarık takar isteyen fötr şapka. Bak şu ana kadar din konusuna girmedim bile çünkü siz dıbınakoduklarımın tek derdi 'DiN'. insanların dinine saygı duymayıp ta buraya gelip laf atan huur çocuklarına teker teker cevap veriyorum iyi okuyun.

    Çarşaf Arap Kültürü Diyen;
    Ama arap kültürü .s.s yazan dıbınakoduğum. zütüne giydiğin kot pantolon türk kültürü mü? Kafana taktığın şapka türk kültürü mü? Sokakta amerikan şortuyla gezen kızları görüyosun. Denize bikiniyle girenleri kabul ediyosunda haşamaya niye laf yapıyosun. Sanırsın kendisi oğuz kağan gibi hayat yaşıyorda millete laf atmaya başlamış. Dükkanlardaki ingilizce tabelaları kaldırt sen önce bi sonra kıyafete karışırsın. Sanki tamamen türk kültürüyle yaşıyoruz da gelmişsin çarşaf sarık arap kültürü .s .s yazıyosun. dıbına korlar senin.

    Sarık Arap Geleneğidir Takanı Takmayın Diyen;
    Ulan zütümle gülüyorum şuan sana. Yıl olmuş 2017 hala insanları kıyafetlerine göre takıp takmamayı tartışıyosun. Senin bu yaptığın alçaklık değil de nedir dıbına çaktığımın veledi. Belli ki yaşın küçük ama gibimde değil dıbına korum gibtir git şu sözlükten. Parası olsa bu sarıklıların daşşağını yalarsınız dıbına koyiyim ahahahahas. Yazık.

    Çarşaf Yobazlık Diyen;
    Ben senin içini biliyorum huur çocuğu. Sen sokakta yürüyen zütler görmek istiyosun am görmek istiyosun dimi dıbına koduğumun abazası. Çarşaf senin göz zevkine yakışmıyor diye yobazlık oluyor zaten dıbına çaktığım.

    Sarıklılar için Tecavüzcü Diyen;
    Ulan dıbına koduğumun liselisi. Yaşın 15-16 değilse gel 1 sayfa nick6 giricem sana. Sarıklı birisi birisine tecavüz etti diyelim, kimse bunu savunmaz savunamaz. Ama bu olaydan dolayı hiçbir insan evladı da diğer sarıklılara sapık diyemez. Diyenin dıbına koyiyim. Irkçılık ön yargı her tak içeren bu davranışı yapanların da dıbınakoyiyim.

    Çarşaf Arap Özentiliği Diyen;
    islamda kadının yüzü mahrem mi değilmi bilmiyorum bunu tartışmicam da. Ama öyle yada böyle çarşaf giyen kadın bunun mahrem olduğunu düşünerek veya düşünmeyerek o çarşafı giydiyse ben ona saygı duyarım. Ha eğer sen huur çocuğu, saygı duymayıp da 'arap özentisi len mq' dersen senin dıbına korum. O oturduğun sandalyeyi zütüne sokarım senin insanlara saygı duymayı öğrenin dıbına koduğumun liselileri sizi.

    Daha birçok örneği var sıkıldım artık bu mallara cevap vermeye aq. Onun yerine beğendiğim panpalarımdan birkaç alıntı yapıcam okuyun tartışmak isteyen varsa tartışalım. Saygı duymayana saygı duymam dıbına korum, saygılar.

    Dipnot: 2. Mehmed sarıklıydı 2. Mahmud fes takıyordu ikiside has türk oğluydu. (Cahiller için)



    1



    adam haklı





    2



    ahuhauah güldüm





    3



    bu adamda haklı ön yargılı, bağnaz, cahil binlere gelsin





    4



    buda cevap verdiğim mallardan birisinin kafa yapısını gösteriyo aq ahsahshuda şunu okuyupta gülmeyen varmı aq. 'panpa sarık takma demiyorum ama takanları takma' Yani bu cahil arkadaşımız diyorki eğer olurda bir gün sarık takarsan kendini takma?


    ···
   tümünü göster