/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +367 -13
    ben bu sene sınava giricem.bi kaç kaynak alayım çalışmaya başlayayım dedim. internetten biraz araştırma yapıp bi kaç kitap seçtim. bizim pedere soyledim kitap alıcam 200-300 tutar diye, tamam dedi para ayarlayim gidelim.
    bu gün yolda yürürken aklıma geldi. baba kırtasiyeden alalım kitapları tatil geçiyo çalişmaya başlarım. babam bayramdan sonra başla istersen dinlen falan filan derken kırtasiyeye girdik ama babamın surat asık. anladım para yok, dedim istediğim kitaplar yok burda çıktık kırtasiyeden.
    ulan daha geçen iftara misafirliğe gittik yaşıtım bi arkadaş vardı masasında her kaynak var kırtasiyeyi almış eleman .dedim kardeş yetiştirebiliyomusun,biz dedi okulda çozuyoruz. meğer özel okula gidiyormuş. yazın ygs ye başlamışlar. burası küçük şehir beyler ben burdaki en yüksek puanlı liseye gidiyorum ve hocalar burda bile sizi gibine takmaz ha gidip okula yardım diye cebine 3-5 atarsan başka.
    hayat bu kadar dıbına koyayım, paran varsa her taku yaparsın yoksa sıçtın zaten. okuyup itibar sahibi olurum dedim galiba o da olmayacak.
    bazılarımız bu hayata fazlayız beyler.ben de fazlayım anlaşılan.
    edit:çok teşekkür ederim inci sözlük ailesi, başlık sandığimdan daha çok ilgi görmüş bu sevidirici.
    özelden çok mesaj gelmiş hepsine cevap veremedim kusura bakmayın.
    ···
   tümünü göster