/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +342 -47
    bişey

    Bi kızın, çocukluğundan tut yetişkinliğine, doğduğu günden kanını döktüğünüz güne kadar ,gözünden sakındığı, yağını suyunu, bakımını aksatmadan yaptığı, onu kadın yapan mucizenin başladığı yer olan en değerli varlığını size sunması mükemmel bi ayrıcalık değil mi? Ayrıcalığın ötesinde büyük bi zafer, büyük bi onurdur bence.

    Düşünsene en az 20 yıllık bi canlı var karşınızda, 20 yıl içerisinde kimseye vermediği, güdülerini bastırarak muhafaza ettiği en değerli maddi ve manevi varlığını sana veriyor. Bu senin diyor, al onu diyor, sana sakladım bunu al artık diyor, bunun sahibi sensin, buna seni layık gördüm diyor. Bunun bi kız için ne demek olduğunu bilemezsiniz. Kaşar kızlardan bahsetmiyorum, herkesin ortak malı olan kızlardan değil. Namusunuzdan, sizin için yaratılan, çocuklarınızın en sevdiği insan olacak kadından bahsediyorum.

    Ulan nasıl bi grurdur bu ya!

    Kendi rızası ile, size siz olduğunuz için güveniyor ve bacaklarını ayırıyor. Ülkede ki milyonlarca erkek içerisinde sizi seçiyor. Misal sokakta tanımadığı bi erkek paketini avuçlasa kıyametler koparacak kız, içine girmenize izin veriyor. Garip bişey değil mi?

    https://twitter.com/TIPsizcincoc
    ···
   tümünü göster