/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -1
    Hele hele kitabını gibtigimin huur çocuguna bak hele. Araştır oku diyen kanini gibtigimin kürdü kaynak belirtmeden gotunden sallıyor birkaç cümle sonra bana oku arastir diyor. Kaynak anasinin ami
    ···
    1. 1.
      -1
      Kardes farklı bir iddian varsa at ortaya fikrini, tartisalim. Adama bos bos sovmekten baska bi sey yapmıyorsun. Bu seni daha da komik duruma düşürüyor.
      ···
    2. 2.
      +1
      Peki sayın anasini gibtigimin çocuğu madem ben boş konuşuyorum o @1 olacak huurnun evladı ile sen yukarıdaki iddiayı kanitlarmisin bana. Oturduğunuz yerden suyunu içtiğin ekmeğini yediğin vatanın sahiplerine kalkıp dil uzatırsan ki hiçbir delilin olmadan bunu yapıyorsun senin o dilini keser anani am deliğine yama diye dikerler. Yobaz huur çocukları sizi
      ···
    3. 3.
      -1
      özür dilerim panpa. doğmadan önce bu yüce vatanda doğmayı ben seçtim. tüm vergilerimi ödüyorum ama sanırım o suyu ekmeği haketmiyorum yine de. sen söylemeden ben söyliyim :
      cCc ya sev ya terket ya türksün ya binsin auuuuuuuuuu cCc
      ···
    4. 4.
      0
      Bunun vatan ile ne ilgisi var konu ırklar. Bu vatanı seven ve bu vatanda yaşayan herkes bu vatanın sahibidir. Baban mı kurdu lan bu vatanı ?
      ···
    5. 5.
      0
      konuşacak birşeyin olmayınca işi şakaya vurursunuz tabi anasını gibtiklerim sizi
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster