/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +13 -14
    Çok acı gelebilir ama gerçek.

    Türkiye'de %90'ı Türk değildir. Orta Asya Türkleri ile Anadolu Türklerinin arasındaki genlerinin arasındaki oldukça farklılık var. Yani Anadolu'da yaşayan insanların %10'u Orta Asya Türklerinin genlerini taşıyor. Geri kalanlar ise Akdeniz, Ortadoğu genleri var. Zaten Gen Havuzunda Anadolu Türkleri Ortadoğu gen havuzundadır. Fiziksel özellik olarak da Türkler, Orta Asya Türkleri ile oldukça farklılıkları vardır.

    Orta Asya'dan Anadolu'ya çok az Türk obaları göç etmiştir. Anadolu'da siyasi üstünlüğü Türkler sağlamıştır.

    Anadolu zaten dünyada en fazla savaşa ve devlete şahit olan bir coğrafyadır. Burada var olan ırkın haddi hesabı yoktur ki en fazla ırkların kaynaştığı coğrafya Anadolu'dur.

    Bu kadar ırkın bir arada olduğu ve insanların ırklarının bilinmemezliğinden burada yaşayanlar Türklerin siyasi üstünlüğü sağlaması ile birlikte Türk kimliğine sahip olmuşlardır. Böylelikle bir bütün olmuşlardır.

    Objektif bakmanız için bir örnek vereceğim ;

    80 milyonluk Türk topraklarına, 10 milyon Yunan Türk göç ediyor savaşıyor siyasi üstünlüğü sağlıyor. Sonra hepiniz 90 milyon yunanız diyorsunuz anladınız mı ?

    Tabi o zamanlar milli benlik ve şuur o kadar yüksek seviyede olmadığından böyle olması çok normal.

    Yani aslında şu an ismini bile anca sürdürebilecek bir ırkı yani Türk ırkını 'Biz Türküz' diye sahiplenip günümüze taşıyoruz.

    Türklüğe şerefini veren ve bu ırkı yaratan aslında bizleriz
    ···
   tümünü göster