/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +14
    kardeşim bak senin nezdinde tüm genç kardeşlerime yazıyorum bunları. Hayatta istediğin kadar sosyal bir bin ol gün gelecek gibe gibe yalnız kaldığın zamanlar olacak. Ben çok sosyal bir adam oldum her zaman çok arkadaşım oldu ama yurt dışına gittim yalnız kaldım döndüm başka şehire gittim çalışmak için yine kaldım yeri geldi bazı sorunlar yüzünden yalnız kalmak zorunda kaldım. Hayatta hiçbir şey öğrenemiyorsan yalnız kalınca ne yapman gerektiğini öğren.

    Kendinle baş başa kal. inançlıysan her gün ibadet et bu dönem oruç tutarak başlayabilirsin buna. Oruç sonrası güzelce sporunu yap hem enerjini düzgün bir alana kanalize eder kendini geliştirirsin hem de uykunu dinlenmeni düzene sokar. Kişisel hobiler edin kitap oku film vs izle. Emin ol belli yaşa gelince iş güç evlilik çocuk vs olunca hele tek başına takıldığın dönemleri özler hale geliyorsun. Hiçbir şey yapamıyorsan kendi başına yaşamana faydalı olacak yemek temizlik vs gibi angarya işlerini öğren.

    Hayatta zaman ve bilgi değerli panpa bunu sakın unutma. Yaş 30 lara yaklaştıkça bir çok şeyin daha çok kıymetini anlıyorsun.
    ···
    1. 1.
      +1
      iyi yazmışsın ama yalnız olmamamız gereken yaşta yalnızlığın sefaletini çekiyoruz. ilerisi çokta farklı olmayacak zaten, onun da bi kırgınlığı var. eyvallah güzel yazın için
      ···
    2. 2.
      +1
      saolasin sözlüğün guzel abisi
      ···
   tümünü göster