/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +179 -36
    Merak Etme Kardeşim. Şuan Bilimde Gelişen Herşey Kur'an dada Yaziyor. Boşver Sen Ne Yaparsan Yap Yine Oldugu Gibi Kalacak Duymamazliktan Gelecekler Seni.

    Edit: Belki Sizin Işinize Geliyor Dine Inanmamak Hayati Yasamak. Suan Dinimizde Yasak Olan Seyleri Yaptiginizda Suç Islemis Sayilirsiniz. Benim Dinimde Tecavuz Etmek Yasak, Ve bunun cezasi muhebbet hapis. Simdi 1 2 Gerici huur Evladi Cikacak "Irak, Suudi Arabistan" diyip havlayacak. iSLAM Kusursuzdur, Ancak insan Kusurludur. Insana Bakarak zütünüzden Din Uydurmayin. Anladinizmi simdi Amina kodumun çomar ordusu sizi? "Laftan yine anlamayacklar ama iyi niyetle yazdim iste."
    ···
    1. 1.
      +11 -2
      Ahahhahahahahajjahajahahha
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Uzun Geldi Galiba,
        ···
      2. 2.
        -2
        lucifer seni koruyacak ahahahahaah bekle sen
        ···
      3. 3.
        -2
        ahajhahajahahhahah ne bilim mi ahashajahjhajhajahahh kuran mı ahajhahajahahahahahhahshdhfashdfajhah aaahh siz müslümanlar çok tatlısınız
        ···
      4. 4.
        0
        Ç O M A R , L Ü T F E N
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      +9 -1
      kuranda her canlıdan bir çift (bir erkek bir dişi) yaratıldığı da yazıyor bu cinsiyetsiz olan ve dünya üzerinde en fazla nüfusa sahip olan tüm tek hücreliler alemini hiçe saymak demek
      ···
      1. 1.
        -2
        Şu anda cinsiyet sadece yannan ve ama göre belirlendiği için Bilimde cinsiyetsiz olarak geçiyor. Ileriki zamanlarda onlarinda cinsiyeti oldigu kanitlanir.
        ···
      2. 2.
        +3 -3
        Klagib müslüMAL.

        "ilerigi yıllarda ganıtlanır ooooaaaağğğğğ"
        ···
    3. 3.
      0
      ileriki şeyleri de yaz bakalım
      ···
    4. 4.
      +2
      Ahahahaahahhaha cok komiksiniz lan, neden önce biz bulamiyoruz peki bunu da açıkla. Veya 20 yıl sonra neler bulunur bunu da açıkla yazıyor ya hani, ama dur. Bulunduktan sonra " e kardesim zaten bizde yaziyordu baaak falanca numara bilmem kaçıncı sayfa bakk şu kelime arapcada su anlama gelir " demeyi tercih ediyorsun değil mi
      ···
      1. 1.
        +1
        iyi Ozaman Elinden Geleni Yap Ve Türkiye'de Bilim Adami Ol.
        ···
      2. 2.
        0
        wut ? nerenle okuyorsun soruyu ? şuanda hali hazırda türkiyede milyonlarca kuranın çevirsini yapan kişi yok mu ? veya daha önceden bu işi yapan bir çok insan yok mu ? neden bir tanesi çıkıpta bakın şöyle bir şey yazıyor bunu yapalım demedi ? bunu soruyorum ?
        ···
      3. diğerleri 0
    5. 5.
      0
      Nerde yazıyor göstermezsen yalancı bir şerefsizsin
      ···
    6. 6.
      +2
      bilimde ne çıkarsa çıksın siz gerizekalilar kuranda alakasız bi şey bulup aa burda yazıyordu diyorsunuz. madem yazıyordı bilimle uğraşıp siz bulun ?
      ···
    7. 7.
      0
      Aynen yazıyordu ahaahahahahah
      ···
    8. 8.
      0
      Ya ben yanlış yerdrn aldım galiba
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster