/i/Sosyal Medya

Sosyal medyanın altın çocukları!
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -10
    beyler uzunca bir süre 4-5 arkadaş bir youtube kanalı açmayı düşünüyorduk. öncelikle aklımızda oyun konseptli videolar çekmek vardı. daha sonra challenge tarzı videolar çekelim dedik o da kafamıza yatmadı. sosyal deney videoları çekelim dedik ona da cesaretimiz yetmez dedik. hidrolik press makineli videolar çekelim dedik de hidrolik press makinesini nerede bulacağız çok zor, kinetik press makinesi alalım dedik o da çok pahalı. yemek videoları çekelim dedik daha yumurta kırmayı bilmiyoruz amk.

    sonra düşündük taşındık, muhakemesini yaptık ve korku videoları çekelim dedik, bu nova prospekt tarzı, babofilms tarzı. ekipmaları alacak paramız da var az çok. fener, gece görüş özellikli kamera, çılgın ayinler için mumdur, aynadır falan filan. ulaşım için arabamız var. böyle bir konsept ile youtube ailesine biz de katılmak istiyoruz. ama insanların fikirlerini de almak istiyoruz. siz değerli inci sözlük ailesinin görüşleri ve fikirleri bizim için çok değerlidir. 2011 yılından beri bu sözlükte az çok bir şeyler paylaştık, güldürdük ağlattık. sizinle tatlı, kötü bir çok sanal anılarımız oldu. yeri geldi zirvelere de katıldık. bu oluşumda sizin de tuzunuzun ve desteğinizin olması bize ayrı bir şevk ve güç verecektir.

    metafizik, büyü gibi şeylerle ilgilenen arkadaşlarla da birlikte olmak isteriz, onların bilgisi ışığında birşeyler yapmak isteriz...
    ···
   tümünü göster