/i/Resimler

cheeseeee
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1
    Yapmayın çocuklar. Yapmayın gözünüzü seveyim. Okuyun. Lütfen okuyun artık. Ne olur. Bakın yıllarca yokluk çekmiş yurtdışında oto yıkamalarda cafe barlarda çalışmış okul parasını çıkarmış bir adamım sizlere yalvarıyorum. Yalvarıyorum. Benim şu ülke için olan umutlarımı gibmekten vazgeçin artık.

    Yapmayın artık. Bırakın talinn de yaşamayı californiada bir villada lüks bir hayat süreyim sizin su halinizi gördükçe günüm mahvoluyor. içim parçalanıyor.
    Ümitsizlik zihnimi ele geçiriyor. Önce zihnim sonra gözlerim kararıyor. Göremiyorum. Göremiyorum dıbına koduğumun aydınlığını. Bu nedendendir hiç bir zaman çıkamıyorum o aydınlığa. Sabah okul öğle oto yıkama başımı yastığa koyuyorum. Diyorum bu sefer güzel şeyler göreceğim. Bu sefer aydınlığa çıkacağım. Yürüyorum. Yürüyorum aydınlığa. Tam sıyrıldım diyorum karanlıktan çevrem kalabalıklaşıyor. Bir gürültü fırtınası kopuyor. Sol taraftan gelenler hain kürtler diye bağırıyor sağ taraftiklere. Sağ taraftakiler alevi sünni ateist diye. Ben mi ? Bense eziliyorum yok oluyorum o kalabalıkta. Ha işte tam burada gözlerime perde iniyor. Göremiyorum. Körleşiyorum. Körleşiyorum aydınlığa.

    Gözünüzü seveyim arkadaşlar. Canınıza kurban olayım. Lütfen okuyun sorgulayın. Ne olur birbirinize benzemekten vazgeçin. kendi profillerinizi oluşturun. Bilmeden etmeden yorumlar yapmayın, hakaretler savurmayın. Konu deniz o bu su degil. Konu genclik. Konu insanlık. Yaşlarinız çok küçük ve hepiniz ayni yaslardasiniz. Hic biriniz digerinden ustun degil. Lutfen sorgulayin bilgi sahibi olun oyle elestirin. Lütfen sizlere yalvariyorum.

    Bakın bu ümitsizliği en son 10 ekim ankara patlamasinin videosunun altindaki yorumlari okurken yasadim. 9 yasinda cocuk olmus dalga geciyorlar. Ya sirf dogulu diye. Ya dogulu diye dogulu. Babasiyla el ele olmus cocuk. Paramparça olmus o kucuk bedeni. Cok degil sizden 5 6 yas kucuk. Kendinizi onun yerine koyun. Nolur beni artik aglatmayin amk. Yazim kurali imla hatasi gibimde degil. Son kez yaziyorum size son kez. Sildireceğim hesabimi. Dayanamiyorum sizlerin yozlasmis halinize. Umudumu gibmenize.
    ···
    1. 1.
      0
      Adam dayanamayıp gitmiş ya la
      ···
   tümünü göster