/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +506 -43
    NLP=Nöro Linguistik Programlama. Yani konuşarak karşınızdaki kişiye fikir aşılamak. Bununla herhangi birini kendinize aşık edebilirsiniz. Herhangi birine istediğinizi yaptırabilirsiniz.

    Çıkarım yapma bilimi ise Sir Arthur Conan Doyle un yani Sherlock Holmes ün yazarının kurduğu bir daldır. Amacı karşıdaki kişinin görünüşü ve hareketleri üzerinden onun analiz etmek ve onunla ilgili kendisinin dahi bilmediği bilgileri öğrenmektir.

    Sorularınız varsa, bir durum hakkında yardıma ihtiyacınız varsa veya tekniklerimi öğrenmek istiyorsanız sorun.

    Not:Dediğim gibi çok uzun zamandır uğraşıyorum. ingilizce derslerini dinledim. Hakkında kitaplar okudum. istediğinizi sorun.

    Edit: Bu arada mentalizm ve sihir numaralarıyla ilgili sorularınız var ise onları da alabilirim veya yoğun istek üzerine bir kaç tekniği anlatabilirim.

    Edit-2:Başlığı sonunda önerilenlere koyduğu için emvazi mod beye teşekkür ediyoruz.

    Edit-3: Beyler eğer sadece benim yazdığım entry leri görmek istiyosanız başlığın altındaki seçeneklerden sahibi ne tıklayın. Birazdan kaynaklarla ilgili bir entry gireceğim. Kimleri takip etmelisiniz, neleri okumalı, hangi dersleri dinlemelisiniz anlatacağım.

    Edit-4:Bu arada neden çugu attınız ki? Yararlı bi şeyler yazmaya çalışıyorum. Ne zararım var lan? Karı kız koysaydım şukulardınız.

    Edit-5: Beyler bugünlük bu kadar yeter diye düşünüyorum. Yarın devam ederim. Takipte kalın. Tükendim yazmaktan. Sorusu olanlar mesaj atsın yarın cevaplarım.

    Edit-6: Beyler geldim. Şu an mesajlarınızı okuyup cevaplamaya çalışıyorum ama herkes alfa beta delta melta gibi şeyler hakkında sorular soruyo. Size şunu söyleyeyim. Bir kızın kafasında antik yunan alfabesindeki hiç bir harf ile ilgili bir sınıf ayrımı yoktur. Alfa beta olayları wattpad deki vampirik kezban hikayelerinden ibarettir. O yüzden bu tür soruları es geçeceğim.

    Edit-7:Beyler bana hocam veya üstad diye hitap eden panpalar var. Allah rızası için bu şekilde hitap etmeyin. Hem utanıyorum hem sanki çok üstün bir keşişmişimve siz de high hrotgar dağına tırmanan yabancılarmışsınız gibi bi durum oluşuyo. Yapmayın. Panpa diyin.

    Edit-8: Beyler bu yüksek ilgi için teşekkür ederim. Elimden geldiğince mesajlarınızı sorularınızı yanıtlamaya çalışıyorum. Arada küfür edenler falan var onları boş verin.

    Bir de hızlı yazmaya çalıştığım için arada imla kaymaları oluyo. Kusuruma bakmayın.

    Edit-9:Beyler yazım bittiğinde sıradaki konu ne olsun diye soruyorum. Lütffen cevaplayın. Sonuçta soru cevap alt incisindeyiz.

    Son Edit



    Beyler bir arkadaş satış teknikleri ile ilgili bir şeyler yazmamı istemiş ama bildiğim çok az şey var bu konuda ve onu da yazdım zaten. Ama bu arkadaşa 8 dakikada nasıl evet dedirtirsiniz kitabını öneriyorum. Yazımın sonuna geldim. Hala soruları olan varsa mesaj atsın. ilginiz için teşekkürler. Alırım bi nick6 nızı.

    (bkz: saatcidrogba)
    ···
   tümünü göster