/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +44 -10
    Yahu şu fotoğraftan bile diyebilirimki salak salak açıklamalar yapıyorsunuz

    Bende Işidi gösterip sana terörist desem ne olur ? Adam Türkiye cumhuriyetinin tam bağımsızlığını savunuyorum diyor pkk yıllar sonra gelip onu kullanmış siz ona terörist diyorsunuz harbiden ibretliksiniz.

    1. paragrafta yazdığın şeylerin büyük bir çoğunluğu iftiradan ibaret Filistinde aldığı gerilla kampı eğitiminden sonra israile karşı savaştı dünyadaki sol kesim Filistin tarafındaydı karakol baskınlarında bulundu işgal diyorsun üniversite diyorsun üniversite işgalini bizzat öğrenciler yaptı neymiş efendim öğrencilerin öğrenim hakkını elinden almış hasgibtir ordan onların yaptığı işgal sonucu pek çok öğrencinin burs ücretlerinde indirime gidildi tam tersine öğrencilerin hakkını temin etti.Onlarca cinayette bulunan öyle mi ? bana şehit polis veya yaralı polis ismi versene ya da halktan hadi ver ? göster bana ? gösteremezsin çünkü YOK ! iftira atmak basit tabi savunmasında bunları reddediyor Deniz Gezmiş buyur savunmasına buradan ulaşabilirsin: https://www.youtube.com/watch?v=K3KJmVSnFRE

    amerikanların kapitalist şirketlerinin buram buram işçiyi sömürdüğü bir dönemde amerikanın bu ülkeden gitmesini isteyen bir insan kapitalistlerin parasını çalmıştır evet o dönemde halkın çoğunluğu radyo zor alıyor birde bankaya para yatıracak değil mi

    Yusuf Aslan ve Hüseyin inan idama gitmeden önce abdest alıpta gitmişlerdir.
    Adamın inancı umrumda değil Din üzerinden pirim yapmayı bırakın artık.
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      Bunu sanırım sadece resime bakarak söyledin çünkü görünen o ki 2 satır yazıyı okumaktan aciz bir cahilsin.
      ···
      1. 1.
        0
        ben üstlerde gözüksün diye hemen fotoğrafa yanıt verdim verdiğim gibi okumaya başladım ardından editledim edite göz at ve bana sorduğum soruların cevabını ver 2 paragraf yazıyı okumaktan aciz öyle mi ? daha adam gibi araştırmamışsın medyanın oyunlarıyla boşluyorsun burada.
        ···
      2. 2.
        0
        Sol kesimin ne zaman bir müslümanı desteklediği görülmüş , gerçeğe dön birazcık öyle cevap ver.

        Hala daha öğrenci haklarından , halkın haklarından bahsediyor , üniversiteyi işgal et , orayı bir üs haline getir ondan sonra öğrencilerin hakları için yaptık de , kendinizi avutmaya devam edin.

        Deniz gezmiş yakalanmadan önce " Ben satılmış polislere teslim olmam. " diyor , buda polislere ne kadar düsman oldugunun en büyük kanıtıdır.

        ifadesini çok daha uzun zaman önce dinlemiştim , bir çoğuna katılmıyorum. Nedenlerinide yukarıda yazdım zaten.

        Bankanın parası nereden geliyor ? Zeplin ile gökten mi yağıyor ? Üstüne üstlük soydugu banka iş bankasıydı , daha kendi görüsündeki adamlara saygısı yok bunun halka mı olacak ? Hadi diyelim senin dediğin gibi , öyle değil de işte hadi oldu , çaldı paraları ne yaptı ? Hepsini teröristlere yollamadı mı ? 1971 de Mahir Çayan THKP-C önderliğini yaptı bundan sonra DHKP-C gibi terörist gruplar ortaya çıktı. Günümüzdeki terörist grupların zeminini hazırlayanlar o 3 teröristtir.

        Kimsenin din üzerinden prim yapmaya çalıştığı yok , halk kardeşliği , barış adı altında edebiyat yapıp prim yapanlar , ezildigini söyleyenler sizin gibi primcilerdir.
        ···
      3. 3.
        0
        Sol kesim Müslüman Hıristiyan bakmaz ezilip ezilmemeye bakar Filistin halkı ezilmeye başlayınca Filistin cephesine geçmişlerdir.Üniversite işgali Öğrencilerin kendisinin yaptığı bir şeydir bunu inkar edemezsiniz Rektör üniversite kurallarını hatırlatınca Öğrenciler Hep bir ağızdan Üniversite kurallarını öğrenciler yazacak diye bağırmışlardır.Sen bir insanı inancından dolayı karalarsan evet din üzerinden pirim yapmış olursun. Savunmayı dinledin demek ? o zaman nasıl olurda Türk Halkına ve Polisine kurşun sıkmış diye kanıtlanamayan bir iftirayı atarsın ? eylemlerini incelersen amerikan askerlerinin kaçırılması gibi eylemler vardır. Günümüzdeki solcularla 68 kuşağını karşılaştırma burda bana Deniz Gezmiş asla gidipte valinin kafasına sıkmazdı.
        ···
      4. 4.
        0
        Hala haklardan ezilmeden bahsediyor , kardeşim çok güzel kandırılmışsınız ve kandırılmaya devam ediyorsunuz. Sizin beyniniz yıkanmış , olmayacak hayallerin peşinden gidiyorsunuz , ne desem boş size.
        ···
      5. 5.
        0
        Bana olmayacak hayallerin peşinden koşuyoruz diyenlerin Turancı olmasıda ayrı bir ironi.
        ···
      6. 6.
        +1
        Sadece 3 yıl önce Turan ordusunun temelleri atıldı , 7 tane ülkeyi birleştirmek mümkün değil ama bütün dünyayı birleştirmek mümkün oluyor öyle mi ? En büyük hayalperestler sizlersiniz , gerçek dışı düşünce ve yaşamlarınıza devam edin.
        ···
      7. 7.
        0
        Tüm dünyayı birleştirmek gibi bir hayalim yok Deniz Gezmiş ulusalcı sosyalistti babasına gönderdiği mektupları okursan bunu dahada iyi anlarsın.
        ···
      8. 8.
        -1
        ahahah ulan daha savundugun adamın ideolojini bilmiyorsun gibtigimin cahili, çok koyu bir şekilde marksist - leninist savunucusuydu deniz gezmiş , zütünüzden element uydurmaya devam edin
        ···
      9. 9.
        0
        Doğru marksist-Leninistti lakin aynı zamanda ulusalcı bir siyaset izliyordu
        Denizin babasına gönderdiği mektup:
        Baba küçüklüğümde ben durmadan Kurtuluş Savaşı anılarıyla büyüdüm ve o zamandan beri yabancılardan nefret ettim.
        Kaynak:
        https://www.google.com.tr...edio.com/amp-haber/502706
        Bir insanı ulusalcı ilan etmek için bundan daha büyük kanıt var mı ?
        Deniz Gezmişi yıllardır araştırıyorum yakın çevremden iyi tanıyorum kime cahil dediğine dikkat et altından kalkamıyorsunuz sonra...
        ···
      10. diğerleri 7
    2. 2.
      +1 -1
      Kes giberim belanı bide Atatürk resmi koymus kaldir lan o resmi
      ···
      1. 1.
        0
        Mustafa Kemal bugünleri görseydi çok şaşırırdı

        Deniz Gezmiş
        ···
    3. 3.
      +1
      Mustafa kemal bugünleri görse evvela sizin gibi atatürkçülük kılıfına saklanıp lağım fareligi yapanları sallandırır polise askere taş atıp kurşun sıkanlari sallandırır merak etme
      ···
      1. 1.
        0
        Polise askere kurşun sıkan diyorsun hala entry okumamışsın boşlama.

        Ülkenin savunma sanayisinden saldırı sanayisine kadar amerikan mallarıyla donatanlar bizlerdik zaten elimiz kolumuz bağlı kaldı lan amerikaya incirlikten amerika ypg ye yardım yapyor diye ağlamaya devam edin Bizler Tam Bağımsızlığı bu yüzden istiyoruz

        Halkın Zulme Direnme Hakkı Vardır.
        Türkiye Cumhuriyeti Anayasası.
        ···
    4. 4.
      0
      Deniz geçmişi bende sevmem ama bu tarz ithamlarda yanlış. Anlatamazsin bu insanlara dostum.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster