/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8
    Arkadaşlar bu olayı daha önce anlatmıştım ordan yapıştırıyorum çalıntı değildir profilden bakabilirsiniz. Kendi yaşadıklarım zaten

    Edit: Devamı var REZ alın

    Öncelikle kendimi anlatmakla başlıyorum . orta boylarda kilosuz ancak kassız kendimce yakısıklı biriyim. ama pekde sosyal biri değildim. Neyse başlıyorum beyler lise 2deyken sinifta espiri yapmaya calisan tiplere hay amk salagı diyen ama kendi kendime takılan kimseyle problemi olmayan biriydim insanlara hep neseli görünüyormusum . Tabi bunu duymak güzel birşey neyse işte lise 2 yeni baslıyor kızlara ilgim versede kaysam bee muhabbeti değildi biraz duygusal biriydim ancak . Çoğu kızla konuşmaya bile utanirdim evet bi gün gene aynı boş boş dersi dinliyorum. Kapı caldı ve biri içeri girdi umrumda değildi cünkü ders biyolojiydi en sevdiğim ders olduğundan giblemedim bile.
    Saçma sapan bi sessizlik oldu herkes giren kişiye bakiyormuş yeni farkettim ilk görüşümde kızdan hoşlanmadım beyler ne yalan söyliyeyim sarı saçlı siyah gözlü cok güzel bir kizdi ancak benim aklımdan manita yaparim lan bunu falan demedim. Sınıfta boş yer vardı ama kız bir anda benim yanıma oturdu . Şasirdim ancak pekde umrumda değildi herkese mutlu gorunuyordum ama içten mutsuz biriydim. Kız birşey demedi bende birşey demedim öylecek o gün bitti . Tabiki bir yollu tayfasi kiza okulu falan tanitti klagib iste bilirsiniz . o gün bitti sabah okula gitmek için durakta bekliyordum . Kızda sanirim yakinlarda oturuyormuş durağa girdi ne soğuk ya falan dedi aynen falan dedim salak bir tanisma muhabetti yasandi geyikemmi değilmi?
    Evet ben senin adını öğrenemedim henüz gibi kütük birşey soylemiştim.
    Aldigim yanit çok kibarsin ufak bi gülüş bende büşra dedi ve dolmuş geldi bindik yan yana oturduk. Muhabbete devam ediyoruz işte nerden geldin ? Neden geldin gibisinden sorular sordum . Kızın babası emniyet müdürüymüş beyler . Amerikadan gelmişler duyunca biraz sasirdim benim babamda polis falan işte ufaktan konusurken okula geldik indik.
    Sınıfa girdik biraz geç kalmışız sirama oturdum hemen arkamdan Büşrada oturdu orda ufak bi sohbet döndü
    Busra : geyik matematik cok lanet bir ders değilmi?
    Ben : Tabi öyle ama napacaksın işte vs vs o ders öyle gecti

    Son ders cikarken bir kaç lavuk kıza merhaba falan dedi kızda kibar tabi merhaba diye karsilik verdi icinden biri motorla eve birakayim mı dedi ? Kiz zahmet olur falan dedi. Ama bilirsiniz bu tipleri gel gel falan iste kiz atladi bi gorusuruz bile demeden gitti. Kızdan hoşlanmıyordum ama yaptığı terbiyesizlikti ve sinirimi bozmustu dolmuse bindim ve eve gittim. O akşam dota2yle sinirimi bastirdim . Tam yatacakken bir mesaj geldi mesaj söyleydi
    Büşra :Geyik bugun sana gorusuruz demeden gittim kusura bakma bi anlık unuttum
    Ben : önemli değil iyi geceler
    Büşra : dostluğun için sağol iyi geceler.

    Sabah uyandim kahvaltimi yapip okula gitmek için hazirlandim indim ve durakta beklerken aklimdan acaba tekrar gelir mi derken dolmuş geldi ve bindim.
    Okula geldiğimde coktan Büşra gelmişti ve dünkü lavukla konusuyordu. gibtir et dedim kız milleti işte alayı aynı diyip sınıfa doğru yol aldım o sira arkamdan güzel sesiyle geyik günaydin! Dedi Büşra. Günaydin diyerek cevapladim sinifa gittik yanima oturdu tekrar
    Ben : sabah durakta yoktun?
    Büşra: Mert aldı sabah beni ya
    Ben : (Mert kim acaba diye soracaktim ama motorlu bin olduğunu tahmin ettim) peki diyip geçiştirdim ona kizma hakkim yoktu.
    Okul cikisinda motorlu binin arkadaslari Büşra ile fazla görüşmessen senin adina
    iyi olur . gibisinden biseyler
    Söylemistiler . bisey demeden gittim tabi Büşra gene onla gidiyordu ve gene bi görüsürüzü bana hor görmüştü.
    O gün sinirli degildim cunku benim olmayan birseyi bir kisiyi kiskanamazdim. Duygularimla verdiğim savaşı kazandim ve onunla muhatap olmama kararini verdim sabah durağa gittiğimde Büşra ordaydi gittim hicbirsey dememeyi planlarken bi anda sarildi.
    Ben : büşra napıyorsun?
    Büşra : dün sana bir gorusuruz bile demedim tekrardan cok aptalim tekrardan ozur dilerim
    Ben : busra ağladinmi sen ? ( gozleri sismisti ve sarilmasinin sebebi gercekten uzgun olmasiydi ama benim icin degil.)
    Büşra : ailesel sorunlar geyik bosver sana mujdeyi vereyim dün Mert beni öptü
    Ben : duygularimla verdigim savasi kazanmistim ama bu buyuk bir yenilgiydi ne yapacagimi bilmiyordum ne diyecegimi bilmiyordum sadece sustum ve dolmusa bindim.
    Sohbet açmaya calisada aynen tamam peki gibi kısa cevaplarla geçiştirdim. Okula geldiğimizde hizli adimlarla gidip sinifa girdim baska bi arkadasimin yanina oturdum bi gün hiç muhatap olmadim cikista gormedim bile.
    Eve gittigimde aksam bir mesaj geldi
    Geyik seni kiracak birsey mi yaptim
    Geyik?
    Ordamisin? Cevap vermedim veremedim ne diycektim ki ne diyebilirdim ? Aptal aptal kendimi yiyordum cevap vermedim muhatap olmadim ve zamanla birbirimizden uzak 2 yabanci olduk ne kadar onu sevsemde zamanla sevgim yok oldu kirilmis cam parcalari gibi kalbima batan aşk nidaları kalbimde yankilaniyordu onu unuttugum zaman kocaman bir karanliğa düsmüstum resmen. Ama yapacak birsey yoktu 2 ay icinde mertle sevgili olmuslar haberim yoktu olsada umrumda degildi hayatın uzun olduğunu bidaha agib olacagim umuduyla yasamaya devam ediyordum ta ki o güne kadar..
    iste o gün onu ağlarken parkta gördügüm gündü balkondan sadece izliyordum yagmur yagiyordu yagmur damlalari güzel yüzüne düştükçe canım yaniyordu bi anda Mert geldi ve kiza bagirmaya basladi sinirlendim ve aşagi indim parka geldiğimde banktan kalkti mertte arkasini döndü o anda tüm ofkem ve sinirim ile yumruk attim tek yumruk ile yere yiginan beyinsiz mert orda oyle kaldi Büşra bana sarildi
    Geyik neredeydin..
    Ben :Sanirim senden hoşlanıyorum
    Büşra : Bende diyerek dudağıma bir opucuk kondurdu uzaklastik yagmurun dinmesini beklerken ellerimiz birbirine kenetlenmisti
    Agzindan cikan tek söz ile beni yonetebileceği kadar seviyordum onu.
    Ben :Büsra neden sana bagiriyordu?
    Büsra : Ayrilmak istedim.
    Ben :Neden?
    Büsra : Yanlış kişiyi sevdiğimi anladim.
    Yagmur dindiginde eve kadar goturdum ve eve dondum donerken tekrar yagmur yagdi ve ben o anki mutlulugumla yagmuru hissetmiyordum ileride bu soğuklar bana cok sorun yaratti zatüre olacaktim aq
    Sabah uyandigimda asiri yorgun hissediyordum okula gidecek bir halim yoktu doktora gittim zatüre olmana az kalmis diyip iyi zamanda geldigimi tedavisinin kisa surecegini soyledi. 5 gün rapor da verip beni eve postaladi.
    Eve gittigimde Büsradan niye okulda gelmedin geyik? Vs vs msjlar gelmisti
    Büsra zaatüre olucakmisim yagmur yuzunden son anda kurtulmusum 1 hafta gelmeyecegim okula disarda gorusuruz. Dedim
    Baya bir sure mesaj gelmemisti 3gün sonra bilmedigim bir numaradan mesaj geldi
    ? :Okula gelemedin mi lan ?
    Ben :Kimsin?

    Anlamamistim ama okula gittigimde iyi anlayacaktim
    ···
   tümünü göster