/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +5 -4
    içer içmez amk size ne ? millet ne kadar meraklı amk. tutan tutar oruçunu tutmak istemiyen tutmaz monotonluğuna devam eder. isterse gider travestiye gibtirir kendini isterse kendi giber sizene amk. siz ibadetinizi yerine getirin. herkesin dini kendine.
    ···
    1. 1.
      +1
      içiyorsa içsin bizene buraya kadar doğru ama içtiğini niye duyuruyor dıbına koyayım otursun içsin neden ben içki içiyorum diye dolaşıyor.Bu tepkiyi alacağını bilmiyor mu?Biliyor dıbına koyayım. Bunlar ilgi oruspusu panpa zaten bu tepkiyi almak için gündem olmak için yapıyor bunları bu durumda ben de sana soruyorum. Sana ne?Zaten o bunu isteyerek yapıyor sen niye savunmaya çalışıyorsun?
      ···
      1. 1.
        0
        savunmuyorum. adamın yaptığı normal onu diyorum. ateist olabilir ve normal bir biçim de belkide gerçekten atmak için atmıştır onu diyorum. şuku veya çuku vermeniz manasız ya da tebrik edip küfür etmeniz manasız. hayat bazıları için normal devam edebilir. illa ramazan geldi diye kendini kısıtlayacak hali yok adamın. harbi harbi atmak için atmış ya da açmak için açmış olabilir başlığı.
        ···
   tümünü göster