/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +2 -3
    istiyorum arkadaşlar öncelikle beni ne müslüman olarak ne gayrimüslim olarak görün ben sadece fikirlerim söyleyeceğim katılırsınız veya katılmasını o sizin bileceğiniz iş.
    Şimdi öncelikle ramazanda dışardan yemek yiyip yememe konusuna değinelim.

    Bak güzel kardeşim oruç dedipin şey nefsi terbiye etmek için yapılan bir aktivite değil midir ?
    Dur ben söyleyeyim evet öyledir e peki bre deyyus sen ne karışırsın elalemin yediği yemeğe yok sokakta yeme yok orda yeme yok su içme yok şunu yapma. Be güzel kardeşim herkes kel olsa kellik adama koyar mı sen ne karışıyorsun millete senin amacın nefsini terbiye etmek değil mi bırak yesinler sen daha çok zorlan daha çok iştahını kabarsın ki anla garibin halinden. Ama yok tabi ya beyefendi hazretlerimizin rahatı bozulmasın sevabı, nefsi terbiyeyi bile en kolay yoldan yapsın değil mi ?

    Ha şimdi sırf böyle dedim diye sövecek olan cahil orrrrrrospu çocukları var onlara da ayrı gışık oluyorum zaten be zütveren madem Müslümansın ne tak yemeye sözlükere boşa zaman öldürüyor üstüne millete küfür edip günah kazanıyorsun hı?

    Ha ben sokakta yemek yiyen birisi değilim bir çikolatayı bile yiyebilen var yiyemeyen var diye mümkün olduğunca gizli yerim yada elimde geldiği kadar alamayan arkadaşıma alırım ama bu demek değildir ki ben istersem sokakta yiyemem yerim kardeşim kimsede birşey diyemez ben karışıyor muyum sizin oruç tutup tutup sahurda iftarda iki dana devirmenize yok o zaman sizde bana karışmayacaksınız.
    ···
   tümünü göster