1. 1.
    +5 -1
    Ben bir üçüküncü nesil itirafçısıyım.
    inci sözlüğü ifşa ferresi ararken keşfetmiştim, o zamanlar 31'cinin tekiydim ve azmıştım. Ensest ferresi ararken inci sözlükte yengesini domaltan bir üstadın başlığı çıktı karşıma, uzun yaşasın, yengesinin zütüne nickini yazıp atmıştı. zütü bembeyazdı efsaneydi, en az 5 posta atmışımdır. Hatta resimleri indirip mikrosd ile telefona atmıştım yurt tuvaletinde asılmak için. Bu vesileyle 2010 nisanda tanışmıştım inciyle.

    Sözlük kültürüm ekşiyi takip ettiğim için vardı. Bir süre incide gezdikten sonra çok kafa adamların olduğunu gördüm ve bende 2-3 paylaşım yapayım dedim. Aylardan hazirandı. Sözlükteki yazar arkadaşım yakında yeni neslin geleceğini haber etmişti. Derin sözlük yapılanması tarafından getirilecek bu nesil, bazı moderatörleri endişelendiriyordu. Matrax gibertmesinden sonra 28 haziranda yapılan facebook darbesi başarılı olmuştu. O gece alımlar açılmıştı. 3 hesap almıştım. 1 as, 1 yedek(bu) ve 1 tanede sevgilim için.(amlı)

    O gece hayatım değişti evet. incici bir bintim artık. Facebook gibertmesinden sonra inci tüm dünyada duyulmuştu ve bende artık onlardandım. Her gece saat 23.00-05.00 arası amansızca sexcam izleyip, keyif sigarası yakıp inciye girerdim. Gececilerde nesil problemi olmazdı, çünkü herkes bilirdi liseli ilkokullu binlerin uyuduğunu. Fakat gündüzleri tam bir kargaşa vardı sözlükte. Sol daşşağın tabiri caizse anası gibilmiş olurdu. Hele hafta içi 15.30 dan sonra.. Buna bir çözüm bulamadılar ve sözlüğün seviyesi git gide düştü ve bir efsane sonlanmış oldu.
    ···
   tümünü göster