/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 26.
    +7 -3
    amina koyayim türk olmasak türkleri bi tak sanıcaz. hayatımız boyunca türklerle birlikte yaşadık gayet iyi biliyoruz türklerin ne tak olduğunu. anne babasının dini ne ise onan inanan, sorgulamayan, araştırmayan, etrafındaki insanlar tarafından kabul edilmek için NE GEREKiRSE yapan, uyuşturucu kullanmayı bi tak sanan, anne babalarının nesli tarafından KASITLI OLARAK eğitimsiz ve cahil bırakılan, 18 yaşına kadar KASITLI OLARAK türev integral ezberletien, uyuşturucu ve sexten başka bi tak bilmeyen bi avuç salak.

    isteyen eksileyebilir. bunu gerçek olduğunu hepiniz biliyorsunuz. türkiye neden gelişmiyor sanıyorsunuz? dıbına koyayım sırf zeki bir insan olduğum için hayatımda bir tane bile insan yok. etrafımdaki embesillere bakıyorum milyar tane arkadaşları var. giberim sizide ülkenizide...
    ···
    1. 1.
      +2
      çok haklısın panpa bizim ülkemizde naziklik ne bileyim işte entellektüellik zayıflık olarak algılanılıyor bunun yüzünden arkadaş ortamında pek yerleri olmuyor, o yüzden zeki adamda güzel bir üniversite okuduktan sonrada çekip gidiyor.
      ···
   tümünü göster